mainos_1048

Työstökoneet

Wihuri ja Mazak esittelevät Smooth-teknologiaa Tampereella

artikkelikuva: Wihuri ja Mazak esittelevät Smooth-teknologiaa Tampereella

Wihuri Oy Tekninen Kauppa yhdessä maailman johtaviin työstökonevalmistajiin kuuluvan japanilaisen Yamazaki Mazakin kanssa esittelevät Konepaja 2018 ‑messuosastolla Mazakmonitoimikoneita Smooth-CNC-ohjauksilla. Vallankumoukselliseen Mazatrol Smooth-ohjausteknologiaan on mahdollista tutustua myös kolmen simulaattorin avulla. Wihurin messuosastolla esitellään myös hybridityöstön (lastuava työstö ja ainetta lisäävä valmistus samassa koneessa) ja lasertyöstön uusinta teknologiaa ja mahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Konepaja 2018 -messuilla 20.- 22.3. ovat paikalla sekä Mazakin että Wihurin asiantuntijat.

Smooth-teknologia on mullistanut työstökoneiden käytettävyyttä ja ominaisuuksia
Mazakin “It´s all about you” -markkinointiteeman johtoajatuksena on keskittyä asiakkaiden tuottavuuden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen. Tuottavuusloikka otetaan Mazakin innovatiivisilla työstökoneilla, uusilla valmistustekniikoilla, kehittyneillä CNC-ohjauksilla ja tuotannon kehittämistä tukevilla ohjelmistoilla. Mazakin Smooth-teknologia ei rajoitu ainoastaan vallankumouksellisiin CNC-ohjauksiin, vaan sen taustalla on myös täysin uudet servojärjestelmät, joiden avulla koneiden suorituskyky ja työstötarkkuus ovat kasvaneet merkittävästi edellisiin sukupolviin verrattuina.

Konepaja 2018 -messuilla ovat esillä maailman nopein 5-akselinen CNC-ohjaus Mazatrol Smooth X, sen sisarversio Smooth G sekä uudempi Smooth C, joka on kehitetty erityisesti peruskoneille, joissa on korkeintaan neljä yhtä aikaa liikkuvaa akselia. Kaikki Smooth-ohjaukset ovat suomenkielisiä ja niissä on EIA/ISO-ohjelmoinnin rinnalla helppokäyttöinen, perinteinen Mazatrol-käyttöliittymä, joka sisältää vuorovaikutteisen keskustelevan ohjelmoinnin. Smooth X ja G -versiot sisältävät kaikki ohjaustekniikan viimeisimmät ominaisuudet, kuten suuren kosketusnäytön ja valmistettavan kappaleen 3D-mallin tuonnin suoraan ohjauksen työkiertoihin.

Wihuri Oy Teknisen Kaupan kattava valikoima konepajoille on esillä monipuolisesti
Wihurin messuosastolla esiteltävässä Integrex i-200S x 1500U -koneessa on mallimerkintänsä mukaisesti kaksi sorvauskaraa ja suurin istukoiden väli on 1 500 millimetriä. Koneen varusteisiin kuuluvat 72 työkalun makasiini, Renishaw-kappaleenmittausjärjestelmä ja 2. karan kärkipylkkäominaisuus. Koneen ominaisuudet riittävät vaativimpienkin kappaleiden tuottavaan koneistamiseen kerralla valmiiksi.

Messukoneessa on Mazatrol SmoothX -ohjaus, jonka avulla voidaan työstää tehokkaasti yhtäaikaisesti viidellä akselilla. Konepaja 2018 ‑messudemossa esitellään muun muassa uutta Sandvik Coromantin kanssa toteutettua Prime Turning ‑sorvausmenetelmää.

Messuilla esitellään myös Variaxis i-600, joka on jatkuvaan nopeaan 5-akseliseen työstöön soveltuva pystykarainen koneistuskeskus. Suurin tällä koneella työstettävä kappale on halkaisijaltaan 700 mm ja korkeudeltaan 450 mm. Koneessa on Mazatrol Smooth X ‑ohjaus, jonka erittäin nopeaa moniakselista jyrsintää esitellään messudemossa vaativalla työkappaleella. Näyttävä demo on laadittu yhteistyössä Gibbs Camin kanssa.

Wihurilla on Konepaja 2018 ‑messuilla kaksi osastoa vierekkäin. Konepajojen huipputuotteita ja -palveluita ovat paikalla esittelemässä useita asiantuntijoita, joten messuilla on oiva mahdollisuus tutustua Wihurin laajaan kokonaistarjontaan. Tervetuloa!

Lisätietoja: www.machinetools.wihuri.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »