mainos_1048

Työkalut ja tarvikkeet

Shark Line kierretapit purevat tehokkaasti

artikkelikuva: Shark Line kierretapit purevat tehokkaasti

Dormer Pramet on laajentanut raaka-ainekohtaista Shark Line kierretappivalikoimaa kahdella uudella mallilla. Valikoimaan on lisätty Keltainen Shark (E412) rakenne-, hiilletys- ja niukkaseosteisiin teräksiin ja Sininen Shark (E414) ruostumattomiin teräksiin.

Molemmissa uusissa malleissa on suuri 48° kierukkakulma, joka tehostaa lastujen poistumista lastu-urista. Ne ovat erityisen sopivia, jopa 3xD syvien pohjareikien kierteitykseen.

Raaka-aineen, pinnoitteen ja geometrian ainutlaatuinen yhdistelmä tekee Shark Line kierretapeista tuotantovarmoja ja suorituskykyisiä useimmissa koneistettavissa raaka-aineissa.

Erityinen kolmisäteinen lastu-uran profiili ja vakio rintakulma koko lastu-uran matkalla parantaa lastuamisen kontrollia ja kierteen laatua ja estää lastujen kasautumisen kierretapin ympärille, joka puolestaan minimoi koneen seisonta-ajan ja parantaa tuottavuutta. Kierreosan takaosan kevennys tehostaa lastujen poistumista ja pienentää viimeisten kierteiden murtumisriskiä. Kevennys pienentää myös vääntövoimia paluuliikkeessä ja pidentää kierretapin elinikää.

Muut raaka-ainekohtaiset mallit ovat Punainen Shark seostettuihin teräksiin, Vihreä Shark alumiineihin ja Valkoinen Shark valurautoihin. Kaikki Shark kierretapit valmistetaan ainutlaatuisesta pulveripikateräksestä, jossa on lyömätön yhdistelmä lujuutta ja särmien kestävyyttä ja joka poikkeaa kaikista muista HSS-E-PM teräksistä.

Sähköiset pdf-esitteet voi tallentaa osoitteesta: www.dormerpramet.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »