mainos_1048

Pintakäsittely
Työkalut ja tarvikkeet

EOS GmbH:n muovin sekä metallin 3D-tulostimet tuotantokäyttöön

artikkelikuva: EOS GmbH:n muovin sekä metallin 3D-tulostimet tuotantokäyttöön

Eurooppalaisten korkealaatuisten GF Machining Solutions ryhmän koneiden maahantuojana toimiva Tamspark Oy laajentaa toimintaansa. Maaliskuussa Konepaja 2018 messuilla julkaistiin yhteistyö EOS GmbH:n kanssa, koskien kaikkien tuotteiden myyntiä, sekä muovin että metallin 3D tulostimia.

EOS valmistaa ammattikäyttöön 3D tulostimia, joilla päästään sekä polymeereissä että metallissa todelliseen tuotantolujuuteen ja laatuun – kiitos käytetyn pulveripetimenetelmän sekä EOS materiaalihallinnan.

Oleellinen osa EOS:n maailmanlaajuista osaamista on metallitulostuksen puolella Suomessa toimiva EOS materiaalikehitysyksikkö. Yksikössä kehitetään jatkuvasti sekä materiaaleja että niiden työstöparametreja. Voidaan jopa sanoa metallin 3D-tulostuksen olevan pitkälle suomalaisen osaamisen tulosta. Vaikka EOS GmbH on saksalainen yritys, on suomalaisen työn ja osaamisen osuus menetelmässä erittäin tärkeä ja kunnioitettava.

FFG Europe, yksi maailman suurimmista työstökoneryhmittymistä vahvistuu Suomessa
Yhteistyö Tamspark Oy:n ja Tarkkuuskoneet Oy:n kanssa laajenee. Yritykset vastaavat yhdessä FFG Europe koneryhmittymän myynnistä ja jälkimarkkinointipalveluista Suomessa. Molemmat yritykset tunnetaan erityisesti korkealaatuisten työstökoneiden maahantuojana ja edustajana sekä erikoiskoneiden ja tuotantoautomaation kokonaisratkaisuiden toimittajana.

FFG ryhmässä on mukana jyrsinkoneiden, sorvien sekä sorvauskeskusten ja hiomakoneiden valmistajia, joista monet tarjoavat avaimet käteen toimituskokonaisuuksia asiakkaalle.

Lisätietoja: www.tamspark.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »