mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet
Palveluliiketoiminta

Jykia tekee tilaa työlle Jyväskylän seudulla

artikkelikuva: Jykia tekee tilaa työlle Jyväskylän seudulla

Yrityksien toimitila-asioiden ratkaisija Jykia tuo laaja-alaista osaamista isojen rakennusprojektien vetämiseen ja tarjoaa laajan verkostonsa yritysten käyttöön. Jykialla on hyvät ja luottamukselliset suhteet muun muassa kaavoitukseen sekä alueen rakennuttajiin ja rakentajiin.

”Haluamme tukea yrityksiä toimitiloihin liittyvissä asioissa. Me olemme siinä ammattilaisia ja asiakasyritys saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa”, avaa yrityksen toimintatapoja toimitusjohtaja Seija Takanen.

”Käymme jatkuvasti neuvotteluita erilaisista tilaratkaisuista yritysten kanssa. Joko vanhat tilat eivät vastaa nykyvaatimuksia tai yritys haluaa sijoittua Jyväskylän seudulle”, jatkaa Takanen.

Tiloja tuotannolle ja toimistolle
Tällä hetkellä Jykia työstää yhteistyössä YIT:n kanssa uutta toimitilahanketta entisen Kankaan paperitehtaan alueelle Jyväskylän kaupungin kupeeseen. Seitsenkerroksiseen Kankaan Arkkiin tulee modernit työtilat kymmenille yrityksille.

Teollisuuspuolella kehityksen suunta on Eteläporttiin päin, jonne suunnitellaan tilaa vievän kaupan sekä logistiikan ja teollisuuden keskittymää.

Tyytyväisiä asiakkaita ja pitkäaikaisia asiakkuuksia
Keväällä 2018 Eteläportin alueelle valmistui Moventaksen tuuliturbiinivaihdetehtaan 4 000 neliön laajennus, jonka Jykia toteutti.

”Jykia oli luonnollinen valinta, koska he rakennuttivat myös alkuperäisen tehtaan vuonna 2009 ja yhteistyö heidän kanssaan on sujunut saumattomasti”, kertoo Moventas Gears Oy:n toimitusjohtaja Arto Lahtela.

”Eteläportin alueen kehityspotentiaalia kartoitetaan parhaillaan ja luodaan mahdollisuuksia uudelle työpaikkarakentamiselle sekä palveluille”, kertoo Takanen.

”Luomme yhdessä yritysten kanssa alueelle ekosysteemin, jossa toimijat tukevat toisiaan. Nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan alueen kehityksen suuntaan ja kaavoitusratkaisuihin. Tällä hetkellä haemme yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita sijoittumaan alueelle”, summaa Takanen.

Lisätietoja: www.jykia.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »