mainos_1048

Hitsaus
Pintakäsittely

Promeco hakee osaavia kasvukumppaneita ja henkilökuntaa

artikkelikuva: Promeco hakee osaavia kasvukumppaneita ja henkilökuntaa

Promecon raideliikenneteollisuuden kansainvälinen tilauskanta on kasvussa ja ulottuu vuosien päähän. Yritys hakee osaavia kasvukumppaneita ja henkilökuntaa. ”Tarvitsetko osaamistamme tai oletko etsimämme osaaja?”, kysyy Promecon myynti ja markkinointijohtaja Ville Ritakorpi.

Sähköteknisten ja mekaanisten laitteistojen suunnittelua ja kokoonpanoa meriteollisuudelle, voimalaitoksille ja valmistavalle teollisuudelle tarjoava Promeco on vahva toimija myös raideliikennepuolella.

Promecon sertifioituun erikoisosaamiseen kuuluvat Kankaanpäässä valmistettavat laadukkaat, raideliikennealan vaatiman EN15085 CL1 sertifikaatin mukaiset raidekaluston hitsaustuotteet, kuten vaativat kantavat rakenteet ja koteloratkaisut jo vuodesta 1996 lähtien.

Promecolla on laaja osaaminen toimitusten kokonaishallinnassa ja sitä vaaditaan myös verkostolta, johon kaivataan lisää erityisesti alihankintakoneistuksen ja pintakäsittelyn osaajia.

”Ydinosaamisemme raideliikenneteollisuudessa on hitsaus, tuote- ja laadunhallinta sekä logistiikka. Tuoterakenteemme vaativat alihankintakoneistukselta ja pintakäsittelyltä alan parasta osaamista. Teemme pääasiallisten alihankintakumppaniemme kanssa satojen tuhansien eurojen varsin vakaata liikevaihtoa”, kertoo myynti ja markkinointijohtaja Ville Ritakorpi.

Kansainvälisyyden pohja kotimaisessa osaamisessa
Vaikka noin 90 prosenttia toimituksista menee vientiin, Promecon toimittamia raideliikennealan tuotteita liikkuu paljon myös kotimaamme kiskoilla.

”Kansainväliset asiakkaamme pitävät avainasemassa tarjoamaamme laatua ja kokonaistoimitusketjun hallintaa. Pohja tälle kaikelle luodaan suomalaisten osaavien yhteistyökumppaneiden, verkoston ja työntekijöiden käsissä. Näitä kartoitamme jatkuvasti toimitusten lisääntyessä”, kertoo tehtaanjohtaja Pasi Vanhatalo.

www.promeco.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »