mainos_1048

Lastuavat työkalut
Työkalut ja tarvikkeet
Työstökoneet

Jyrsimet pientehoisille koneille

artikkelikuva: Jyrsimet pientehoisille koneille

Seco Toolsin uusi Double Quattromill® 14 -jyrsin mahdollistaa konepajojen pienitehoisten koneiden suorituskyvyn maksimoinnin ja tehostaa tasojyrsintää. Tasojyrsimen kaksipuolisissä kääntöterissä on 8 teräsärmää, jotka tekevät jyrsinnästä kustannustehokasta ja mahdollistavat entistäkin suuremman lastuamissyvyyden rouhinnasta viimeistelyyn. Double Quattromill® 14 -jyrsin on pienempi versio suuremmasta tehokkaammille koneille soveltuvasta Double Quattromill® 22 -jyrsimestä.

Double Quattromill® 14 asetuskulmat ovat 45° tai 68°, maksimi lastuamissyvyyksien ollessa 6 mm ja 8 mm. 45° jyrsin sopii erinomaisesti heikoille ja epävakaille kappaleenkiinnityksille, koska lastunpaksuus on ohuempi. Silloin voidaan syöttöä nostaa, jolloin lastuvirta kasvaa.

Toinen merkittävä jyrsintämenetelmä pienitehoisille koneille on suuren syötön jyrsintä. Siinä lastuamissyvyys ja asetuskulma ovat pienet, jolloin lastunpaksuus ohenee. Tuottavuutta saadaan nostamalla syöttönopeus suureksi. Etuna on myös lastuamisvoimien suuntautuminen karaa kohti pienen asetuskulman ansiosta. Se mahdollistaa pitkän ulottuman käytön jyrsinnässä.

Lisätietoja Double Quattromill® 14 ja High Feed 6 suuren syötön jyrsimestä saat paikalliselta Seco-edustajalta tai www.secotools.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »