mainos_1048

Lastuavat työkalut

Erikoismetallien osaaja Skandi-Steel koneistaa myös terästä

artikkelikuva: Erikoismetallien osaaja Skandi-Steel koneistaa myös terästä

"Osa tuotannostamme on muuttumassa teräksen koneistukseen. Olemme keskittyneet tähän saakka lähinnä kuparin ja muiden erikoismetallien koneistukseen. Päätuotteitamme ovat olleet sulattojen kupariset jäähdytyselementit", toimitusjohtaja Pasi Koota kertoo.

Skandi-Steel Oy on vuonna 1990 perustettu konepaja- ja metallitöiden ammattilainen. Korkea laatu ja pitävät toimitusajat ovat erikoismetallit hallitsevan perheyrityksen toiminnan peruspilareita. Skandi-Steel hallitsee erilaiset koneistukset sekä moninaiset prosessiteollisuuden erikoisvaatimukset.

”Osa tuotannostamme on muuttumassa teräksen koneistukseen. Olemme keskittyneet tähän saakka lähinnä kuparin ja muiden erikoismetallien koneistukseen. Päätuotteitamme ovat olleet sulattojen kupariset jäähdytyselementit”, toimitusjohtaja Pasi Koota kertoo.

Muutoksen myötä Skandi-Steel pystyy valmistamaan tuotteita vaihdelaatikoista pyörähdyskappaleisiin. Avartaminen on yrityksen keskeistä ydinosaamista.

Syväreikiä ja isoja kappaleita
Yhtiön tuotantotilat on suunniteltu isojen kappaleiden valmistusta varten. Teräsrunkoisten teollisuushallien nostokapasiteetti on 50 tonnia. Lattiapinta-alaa on 2 680m² ja tilavuutta 24 900m³. Teräsrunkoisen varastohallin nostokapasiteetti on viisi tonnia, lattiapinta-ala 680m² ja tilavuus 3 380m³. Pesutiloille, ongelmajätteille ja lastuvarastolle on varattu 280m² tilat.

Skandi-Steelin vahvuutena tuotannossa on ollut perinteisesti syväreiän poraus, joka säilyy edelleenkin vahvana.

”Pystymme poraamaan esimerkiksi öljykanavia ja tarjoamaan palveluitamme muun muassa telakoille ja paperitehtaille. Teemme kaikenlaiset varaosat, joita yritykset tarvitsevat.”

Hitsaus- ja levytyökumppaninsa Nakkilan Metalli Oy:n kanssa Skandi-Steel pystyy toimittamaan kokonaisuudet alusta loppuun.

Lisätietoja: www.skandisteel.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »