mainos_1048

Lastuavat työkalut (työstönesteet)

Fossiilivapaat työstönesteet ja pesuaineet ovat tehokkaita ja turvallisia

artikkelikuva: Fossiilivapaat työstönesteet ja pesuaineet ovat tehokkaita ja turvallisia

Kiillon tuotepäällikkö Timo Esko.

Teollisuuden tarpeisiin suunnitellut, uusiutuvista raaka-aineista valmistetut työstönesteet ja puhdistusaineet ovat kilpailukykyinen vaihtoehto fossiilisista raaka-aineista valmistetuille tuotteille. Joutsenmerkityt Kiilto Pro -tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa.

Konepajateollisuuden vastuullisuusvaatimukset ovat kasvaneet, ja loppuasiakkaat odottavat yrityksiltä ympäristötoimia. Fossiilivapaat, laadukkaat työstönesteet ja pesuliuokset tukevat konepajateollisuuden yritysten vihreää siirtymää.

KiiltoClean Oy

”Teemme jatkuvasti innovatiivista tuotekehitystyötä kemistiemme kanssa ja etsimme uusia, tehokkaita, ympäristö- ja käyttäjäystävällisiä raaka-aineita konepajateollisuuden tuotteisiimme. Pyrimme korvaamaan perinteisiä fossiilisperäisiä raaka-aineita kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla tuotteissamme. Näin täytämme lupaustamme ympäristölle”, kertoo tuotepäällikkö Timo Esko Kiillolta.

Kiilto Pro -tuoteperhe tarjoaa myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon konepajateollisuuden tarpeisiin. Joutsenmerkitty Kiilto Pro Parts Cleaner on teknisesti huippuluokkaa, ja varmistaa asiakkaan lopputuotteen korkean laadun ja vähentää konepajan ympäristökuormitusta.

KiiltoClean Oy

Laadukkaat, kustannustehokkaat ratkaisut konepajateollisuuteen

Kiilto toi biohajoavat Kiilto Pro -työstönesteet markkinoille jo vuonna 2019. Korkealuokkaiset tekniset ominaisuudet varmistavat, että valmistettavat kappaleet ovat laadukkaita. Työstönesteet voitelevat ja jäähdyttävät tehokkaasti ja pitävät koneet puhtaana. Valikoimaan kuuluvat myös apuaineet, joilla varmistetaan prosessien oikeanlainen toiminta. Kokonaisuuden ollessa kunnossa tämä myös pidentää työstönesteen käyttöikää.

”Kiilto Pro -työstönesteen vaihtoväli on jopa kaksinkertainen verrattuna mineraalipohjaisiin työstönesteisiin, joten tuote on erittäin kustannustehokas ja kilpailukykyinen vaihtoehto. Pidempi vaihtoväli pienentää ympäristökuormaa, säästää työaikaa ja vähentää käytetyn nesteen hävittämisestä syntyviä kustannuksia”, Esko kertoo.

KiiltoClean Oy

Puhdistusteholtaan erinomaiset, ympäristöystävälliset pesuliuokset viimeistelevät onnistuneen työstöprosessin. Kiilto Pro -pesuaineiden vaihtoväli on pitkä ja niiden liankantokyky on erinomainen. Lisäksi ne pesevät tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa.

Lue lisää osoitteessa: kiilto.fi/ammattihygienia

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »