mainos_1048

Logistiikka

Isojen metsäkoneiden kuljetus on taitolaji

artikkelikuva: Isojen metsäkoneiden kuljetus on taitolaji

Kookkaiden metsäkoneiden toimittaminen Suomesta lähes viiteenkymmeneen maahan ei ole ihan kevyt harjoitus. Keslalla ja Varovalla on lajissa musta vyö.

Aluksi oli suo ja kuokka. Vuonna 1954 tuli kivisen pellon laidalle traktorillaan Antti Kärkkäinen ja sai ahaa-elämyksen: hän kehitti ja valmisti kivenraivauskoneen. Pian naapuritkin halusivat sellaisen.

Varova Oy

Rantasalmella vuonna 1960 perustettu Kesla aloitti toimintansa perheyrityksenä. Nykyisin Kesla Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta, joihin lukeutuvat auto- ja teollisuusnosturit, traktorivarusteet – kuten metsäperävaunut, kuormaimet ja sammutusperävaunu – sekä puunkorjuulaitteet eli harvesterikourat ja metsäkonenosturit.

Hyvä kello on kilkattanut kauas. Kesla tunnetaan maailmalla metsäteknologian kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistuneena modernina yhtiönä, joka hallitsee suvereenisti puunkorjuun koko tuotantoketjun.

CTA

Varova ja Kesla: 20 vuoden menestyksekäs logistiikkayhteistyö

Keslan liiketoiminnasta 2/3 tulee viennistä. Jotta arvostus maailmalla säilyy ja lisääntyy, on varmistettava logistiikan toimivuus. Yhteistyö suomalaisen logistiikkayhtiö Varovan kanssa alkoi jo kaksikymmentä vuotta sitten, kun erikoistoimitustilanteessa tarvittiin kiireesti osaavaa apua.

”Logistiikkakumppaniamme ajatellen tärkeintä on, että tarjouspyyntöihimme vastataan kohtalaisen nopeasti, ja voimme asioida ihmisen eikä järjestelmän kanssa. Lisäksi hinta on tietenkin aina tärkeä. Varova on onnistunut tässä oikein hyvin. Tarjoukset asiallisilla hinnoilla on saatu nopeasti ja aina on löytynyt toimiva henkilökontakti”, sanoo Kesla Oyj:n vientiassistentti Kirsi Mustonen.

Varova Oy

Suurkoneiden toimituksissa omat haasteensa

Kotimainen perheyhtiö Varova on logistiikan palveluyritys, joka on toiminut B2B-liiketoiminnassa vuodesta 1948. Kuljetukset ja huolintapalvelut hoituvat maailman laajuisesti.

”Palvelemme asiakasta nopeasti reagoiden ja lisäarvoa tuottaen myös haastavissa tilanteissa. Menestyvät asiakkaat ovat menestyksemme kulmakivi”, sanoo Varovan asiakkuuspäällikkö Jarmo Kuisma ja lisää: ”Jotta pystymme tarjoamaan kustannustehokkaimmat ratkaisut myös haastavissa erikoistilanteissa, on tunnettava perin pohjin asiakkaan liiketoiminta. Vahvuutemme on myös sujuva henkilökohtainen viestintä.”

Varova Oy

Keslalla on vientiä 48 maahan. Yhtiön kohdalla omat haasteensa vientitoimintaan tuo lähetysten koko.

”Tuotteet tuntuvat kasvavan koko ajan. Lähetysten leveys ja korkeus aiheuttavat siksi monesti ongelmia. Tähän asti Varovalta on onneksi aina löytynyt ratkaisu pulmiin ja löytynyt sopivaa kalustoa”, Mustonen kiittelee.

”Näin on myös jatkossa. Olemme valmiita myös laajentamaan yhteistyötä kaikkien kuljetusmuotojen osalta”, Kuisma summaa.

Lisätietoja: www.varova.fi ja www.kesla.com

Teksti: Päivi Remes

CTA

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »