mainos_1011

Kunnossapito

Kunnossapidon asialla jo 30-vuotta

artikkelikuva: Kunnossapidon asialla jo 30-vuotta

Suomalainen Maxjas Oy juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Yritys on tarjonnut menestyksekkäästi teollisuuden kunnossapidon palveluita jo kolmen vuosikymmenen ajan, ja se on tänä aikana kasvanut yhdeksi Suomen johtavista teollisuuden suojausratkaisuiden asiantuntijoista.

Yritys on kasvanut ja laajentanut toimintaansa vuosien varrella ja erikoistunut työstökoneiden suojauksiin. Työstökoneiden suojaaminen on tärkeää teollisuusyrityksille, sillä se auttaa vähentämään laitteistojen kulumista ja vikojen määrää.

Maxjas Oy on onnistunut pitämään asiakkaansa tyytyväisinä tarjoamalla korkealaatuisia palveluita, jotka ovat aina räätälöityjä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yrityksen elinkaaripalvelut ovat yksi sen menestyksen avaimista.

Maxjas Oy
Työstökoneen johdesuoja ennen ja jälkeen huollon

Tuotannon keskeytymätön toiminnan varmistamiseksi on tärkeää hankkia luotettava kunnossapidon kumppani, jonka kanssa tuotannon tarpeet voidaan ottaa huomioon räätälöidysti ja suunnitellusti. Elinkaaripalvelut ovat tärkeitä erityisesti teollisuusyrityksille, jotka tarvitsevat laitteidensa kunnossapitoon luotettavia ja ammattitaitoisia kumppaneita.

Maxjas Oy:n elinkaaripalvelut kattavat johdesuojien koko elinkaaren alusta loppuun asti. Ne sisältävät johdesuojien asennuksen ja käyttöönoton, kunnossapidon, huollon, korjaukset sekä tarvittaessa myös vanhojen suojausten purkamisen ja hävittämisen. Yritys on onnistunut kehittämään asiakkailleen räätälöityjä elinkaaripalveluita, joiden avulla työstökoneiden käyttökatkoksia voidaan minimoida ja tehokkuutta parantaa.

Maxjas Oy

30-vuotisjuhlat ovat merkki siitä, että yritys on pysynyt ajan hermolla ja onnistunut kehittymään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Yrityksen tarjoamat kokonaisvaltaiset palvelut ja sitoutuminen asiakkaidensa menestykseen ovat tärkeitä tekijöitä Maxjas Oy:n toiminnassa.

Lisätietoja: maxjas.fi

CTA

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli

mainos_1030Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »