mainos_1048

Rekrytointi ja koulutus

Johtamisjärjestelmäkoulutukset motivoivat ja parantavat suorituskykyä

artikkelikuva: Johtamisjärjestelmäkoulutukset motivoivat ja parantavat suorituskykyä

DNV Business Assurance Finland auttaa yrityksiä toiminnan kehittämisessä ja parantamisessa tuottamalla johtamisjärjestelmäkoulutuksia. Johtamisjärjestelmä lisää yrityksen suorituskykyä kokonaisvaltaisesti ja sopii välineeksi organisaatioille alasta riippumatta.

Johtamisjärjestelmien kerralla oikein -toimintamalli ja jatkuva parantaminen vähentävät virheitä ja kustannuksia sekä lisäävät turvallisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja sidosryhmien luottamusta edistäen liiketoimintaa ja kaupankäyntiä kokonaisvaltaisesti. Johtamisjärjestelmän hyödyt motivoivat sekä yritysjohtoa että työntekijöitä, ja siksi organisaation toiminnan suunnittelu ja johtaminen yhdenmukaisella tavalla kannattaa.

”Kehittymismahdollisuuksien, kuten koulutusten tarjoaminen motivoi ja sitouttaa työntekijöitä. Motivoituneet työntekijät puolestaan ovat menestyvän yrityksen polttoaine. Kouluttaminen kannattaa”, DNV Business Assurance Finlandin liiketoiminnan kehittämispäällikkö Curt Ruokolahti sanoo.

Yleisiä sekä järjestelmä- ja toimialakohtaisia koulutuksia

DNV:n johtamisjärjestelmäkoulutukset soveltuvat hyvin metallija konepajayrityksille. Ne auttavat tunnistamaan olennaiset asiat, löytämään riskienhallintaan sopivat työkalut ja sertifioimaan johtamisjärjestelmiä. Lisäksi ne antavat eväät suunnitelmalliseen tekemiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen.

kuva
DNV:n liiketoiminnan kehittämispäällikkö Curt Ruokolahdella on runsaasti kokemusta yritysten prosessien arvioinneista ja koulutuksista Suomesta ja ulkomailta.

DNV tarjoaa sekä yleisesti johtamisjärjestelmiä koskevia että standardikohtaisia koulutuksia. Yleisimmät ovat ISO 9001 -laatujohtamisjärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmä ja ISO 45001 -työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä. Ajankohtaisia ovat lisäksi ISO 50001 -energiatehokkuusjärjestelmä ja tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä ISO 27001. Autoteollisuuteen suunnatut koulutukset sopivat metallija konepajoille, jotka toimivat autoteollisuusyritysten kumppaneina.

DNV:n koulutukset ovat yritysten tukena järjestelmätyön eri vaiheissa johtamisjärjestelmän perusteista ja rakentamisesta ylläpitoon, sisäisiin auditointeihin ja kehittämiseen.

Teksti: Riikka Autio / Viuleva Group Oy
Kuvat: DNV

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »