mainos_1011

Investoinnit & raaka-aineet
Materiaalinkäsittely
Palveluliiketoiminta

Titaaneja ja erikoisseoksia asiakastarpeiden mukaan

artikkelikuva: Titaaneja ja erikoisseoksia asiakastarpeiden mukaan

Yhdeksän vuotta sitten perustettu titaanien ja erikoisseoksien maailmanlaajuinen varastonpitäjä ja toimittaja Titanium Gateway on toiminut Suomessa helmikuusta 2020 lähtien. Asiakastarpeista ja niiden täyttämisestä ponnistava yritys on saanut täällä hyvän vastaanoton ja nousujohteisen kysynnän tuotteilleen.

”Titaanimarkkinoilla on ennen meitä eletty pitkälti toimittajien ehdoilla. Meidän punainen lankamme on ollut kääntää tilanne toisin päin. Asiakaskumppanuus ja ketterä asiakaspalvelu ovat lähtökohtia, kun räätälöimme palvelujamme asiakastarpeiden mukaan”, Titanium Gateway Suomen ja Baltian myyntipäällikkö Riku Aaltonen toteaa.

Kolme palvelumuotoa

Titanium Gatewayllä on tarjolla kolme palvelumuotoa, joista tärkein on Varastomateriaali & Palvelukeskus. Yrityksen Ruotsin varastot ovat Pohjois-Euroopan suurimpia alan keskuksia, joista tuotteita toimitetaan tilaajapohjalta. Varastosta löytyvät kaikki keskeiset laadut tanko- ja levytuotteina, ja ne myös sahataan tai leikataan haluttaessa asiakkaan toivomaan mittaan.

Palvelulupaus toimituksille on 24 tuntia.

”Toinen palvelumuotomme on hankinta- ja välityspalvelut muun muassa erikoisseosten alueella, eli etsimme sopimuksesta asiakkaillemme maailmalta heidän tarvitsemiaan alan tuotteita.”

Kolmas ja kasvava palvelu on sopimusvarastopalvelu.

kuva

”Pidämme varastossamme asiakkaidemme tarvitsemia kriittisiä materiaaleja nopeana kotiinkutsupalveluna”, Aaltonen kertoo.

Suomessa hyvä vastaanotto

”Suomen ja Baltian markkinoilla on nousujohteista kysyntää. Olemme huomanneet, että tarvemaailma on täällä vähän erilainen kuin muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa. Täällä menee paljon vesileikkeitä, ja olemmekin pyrkineet vastaamaan tähän tarpeeseen. Pystymme tarjoamaan yhteistyökumppanin avulla vesileikkeitä varastostamme omilla materiaaleillamme aina 50 mm paksuuteen saakka. Välitystuotteina voimme tarjota paljon vahvempiakin levyjä”, Aaltonen toteaa.

Lisätietoja: titanium-gateway.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli

mainos_1030Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »