mainos_1048

Mittaus

HEIDENHAIN TNC7: CNC-ohjauksen tulevaisuus

artikkelikuva: HEIDENHAIN TNC7: CNC-ohjauksen tulevaisuus

Viime vuonna HEIDENHAIN aloitti uuden TNC7-ohjauksen myötä uuden luvun koneistuksessa. Tämä ohjaus tukee käyttäjää suunnittelusta valmiiseen kappaleeseen, yksittäiskappaleista sarjatuotantoon ja yksinkertaisesta urasta monimutkaisiin muotoihin. Sen uraauurtavan ohjausalustan avulla koneenvalmistaja voi mukauttaa käyttöliittymän koneisiinsa, ja samalla se tarjoaa kehityspotentiaalin entistä laajemmalle toiminnallisuudelle.

TNC7 tarjoaa ennennäkemättömän käyttökokemuksen ja tuo uusia mahdollisuuksia käyttäjille. Helpon ja intuitiivisen käytön lisäksi käyttäjää auttaa koneistettavan osan virtuaalinen simulaatio.

TNC7 hyödyntää myös uusia koneistusstrategioita ja tehokkaita toimintoja luotettavuuden ja optimoinnin takaamiseksi. Tämä uusi CNC-ohjauksen taso tehostaa päivittäistä työtä yhdistämällä tutut Klartext-toiminnot uusiin ominaisuuksiin kuten graafiseen ohjelmointiin. Lyhyesti sanottuna TNC7 kehitettiin tehostamaan jokapäiväistä työtä koneella.

TNC7 tulee olemaan HEIDENHAINin tulevien ohjaussukupolvien perusta. Sen selkeästi tunnistettavan uuden ulkonäön ja parantuneen näppäintuntuman lisäksi ohjauksessa on edistynyt, yksilöllisesti mukautuva käyttöliittymä. Koska erilaiset työstötehtävät vaativat yksilöllisiä asetuksia, käyttäjät voivat mukauttaa näytön sisältöä omien suosikkien ja oman kotivalikon mukaan nopeampaa aloitusta ja työskentelyä varten. Kaikki tiedot ja toiminnot ovat juuri siellä, missä niiden pitääkin. Käyttöä sujuvoittaa tarkka kosketusnäyttö.

Lisätietoja: www.heidenhain.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli




Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »