mainos_1048

Lastuavat työkalut

Yksi pidin, monta sovellusta

artikkelikuva: Yksi pidin, monta sovellusta

Seco X-Head

Syyskuun alussa Seco toi tuotevalikoimaansa uudet vaihdettavat täyskovametalliset jyrsinpäät ja niihin sopivan pidinvalikoiman.

Seco X-Head jyrsinjärjestelmä soveltuu erinomaisesti piensarjatuotantoon, jossa tarvitaan eri ulottumia, jyrsintämenetelmiä yksittäiskappaleiden valmistamiseksi. Siis, miksi varastoida useita erilaisia eri pituisia varsijyrsimiä? Jos on vaihdettava suuren syötön jyrsinnästä nurkkajyrsintään tai muuhun menetelmään, vaihdettavin Seco X-Head täyskovametallisten jyrsinpäiden avulla se käy nopeasti ja helposti. Optimoi kaikki jyrsintäsovellukset samalla kun pienennät työkaluvarastoasi ja siten myös valmistuskustannuksia.

kuva

Pidin koneessa - nopea jyrsinpään vaihto

Aika on olennaista työkaluvaihdoissa, erityisesti massatuotantoympäristöissä. Varmistaaksesi, että työkaluvaihdot ovat nopeita ja helppoja, Seco X-Head -järjestelmän avulla voit vaihtaa erilaisia jyrsinprofiileja ja -tyyppejä yksinkertaisella avaimen käännöksellä – ja vaihtaa jyrsinpään irrottamatta pidintä koneesta. Poista työkalun pituuksien asetustarpeet turvallisen ja luotettavan liitännän ansiosta, joka tarjoaa pään vaihtotarkkuuden 50 mikronin sisällä.

kuva

Turvallisella ja luotettavalla liitoksella jyrsinpäät kiinnitetään useisiin saatavilla oleviin varsipituuksiin ulottuvuustarpeen mukaan, mikä lisää monipuolisuutta. Seco X-Head jyrsinjärjestelmä soveltuu erinomaisesti piensarjatuotantoon, jossa tarvitaan eri ulottumia, jyrsintämenetelmiä yksittäiskappaleiden valmistamiseksi.

Tuoteperheessä on 194 erilaista jyrsinpäätä ja pidintä, joista voi valita jyrsintäsovellukseen sopivan yhdistelmän.

Lisätietoja: www.secotools.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »