mainos_1048

Materiaalinkäsittely
Robotiikka ja automaatio
Työstökoneet

Uusi timantti ohutlevytuotantoon

Oletteko miettineet, miten valmistaa tuotteitanne tehokkaammin ja taloudellisemmin?

”Suuri osa kaikista valmistettavista levykappaleista on suorakulmaisia. Taloudellisin tapa niiden valmistamiseen on lävistys-kulmaleikkuuyhdistelmä. Tämä mahdollistaa nopean automatisoidun prosessin. Myös kaksi tai kolme suoraa reunaa sisältävät kappaleet sopivat erinomaisesti kulmaleikkurikoneella valmistettaviksi”, toteaa tuotepäällikkö Marko Piirto Prima Powerilta.

kuva
Lävistävien- ja yhdistelmäkoneiden tuotepäällikkö Marko Piirto.

Prima Powerin uudistettu Shear Brilliance® -yhdistelmäkone on luokkansa kirkkain jalokivi. Siinä yhdistyvät lävistyksen ja kulmaleikkuun nerokkuus sähköservokäyttöiseksi, ekologiseksi kokonaisuudeksi, joka takaa korkean levynkäyttösuhteen, parhaan reunan laadun ja korkean tuottavuuden suorakaiteen muotoisten ohutlevykappaleiden valmistukseen. Se on markkinoiden tehokkain ja luotettavin ratkaisu kappaleiden irrotukseen.

CTA-video

Shear Brilliance® soveltuu niin piensarjoihin kuin suurempiinkin tuotantoeriin. Markkinoiden suurin työkalukapasiteetti ja työalue takaavat nopean, tuottavan ja joustavan valmistuksen kaikissa tuotanto-olosuhteissa. Shear Brilliance on vahvimmillaan paneelivalmistuksessa, kuten hissien, sähkökaappien, ovien ja metallikalusteiden valmistuksessa.

kuva
Lävistys-kulmaleikkausyhdistelmä voi toimia itsenäisenä tuotantoyksikkönä tai keskusyksikkönä osana automaatiojärjestelmää.

”Prima Power on ollut lävistys-leikkausteknologian mestari jo yli 30 vuotta”, Piirto kertoo. Ja olemme kehittäneet teknologiaa edelleen niin, että se vastaa entistä paremmin yritysten tuotantotarpeisiin. Koneen tehokkuus ja takaisinmaksuaika on monessa tapauksessa ylittänyt asiakkaan odotukset.

kuva

”Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Tehdään laskelmat ja arvioidaan yhdessä uuden Shear Brilliancen positiivinen vaikutus teidän tuotantoonne”, kehottaa Piirto.

Lisätietoa Shear Brilliance -yhdistelmäkoneesta löytyy Prima Powerin verkkosivulta.

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »