mainos_1048

Lastuavat työkalut
Materiaalinkäsittely
Työkalut ja tarvikkeet
Työstökoneet

Tuottavuus kasvuun omat kustannuksensa tuntemalla

artikkelikuva: Tuottavuus kasvuun omat kustannuksensa tuntemalla

Tehokas tuotannon kehittäminen vaatii pohjaksi riittävästi tietoa siitä mihin pitää ja kannattaa investoida. Iscar mahdollistaa tuottavuuden kasvattamisen järkevästi ja luotettavasti.

Tuotannon todellisten kustannusten tunteminen erittelee usein menestyjät muista konepajoista. Yritys, jolla ei ole kunnollista tietoa töidensä kustannuksista, panostaa helposti kannattamattomaan tekemiseen ja käyttää resurssejansa tehottomasti.

Tehokkain tapa parantaa tuottavuutta automaation lisäksi ovat erikoistyökalut, joilla voidaan korvata useampi eri työkalu yhdellä ainoalla. Karsimalla pois vaiheita ja työkalunvaihtoja voidaan koneistusta nopeuttaa usein merkittävästi. Sarjakoko on usein selvin tekijä erikoistyökalujen kannattavuutta laskiessa, vaikka joissain tapauksissa erikoisratkaisu voi olla myös ainoa vaihtoehto kappaleen valmistamiseksi. Yrityksen työn panostaminen kannattaa usein jatkuvuuden vuoksi jo pienemmilläkin vuosivolyymeillä.

Menetelmän lisäksi myös työkalun kaikkien osien tulee olla toimivia, sillä erikoistyökalu on osiensa summa. Työkalujen suunnittelu vaatii, että asiakkaan tarpeet ja ympäristö ymmärretään oikein, sen vuoksi Iscar uskaltaakin antaa aina tuotteilleen toimivuustakuun. Tavoiteltava toimintataso sovitaan etukäteen asiakkaan kanssa ja työkalu ajetaan sisään yhdessä, jolloin työstöarvot ja työkalun toiminta saadaan varmistettua ja tarvittavat prosessin säädöt saadaan tehtyä oikein.

Iscar on ollut kumppanina Suomessa aina koneistussolujen avaimet käteen toimituksista yksittäisten tuotteiden sykliajan ja kappalekustannusten hiomiseen asiakkaan antamien tavoitteiden mukaisesti. Usein projektit vaativat aika- ja kustannuslaskentaa investointipäätösten tueksi ja aina järjestelmällisen seurannan ja raportoinnin projektin päätteeksi.

Ammattimaisella otteella ja todelliset kustannukset huomioiden tekemiseen saadaan aina parempaa tulosta pitkässä juoksussa.

Tukea tuottavuuden parantamiseen ja lisätietoja www.iscar.fi ja Iscarin henkilökunnalta.

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »