mainos_1048

Savu- ja pölynkäsittely
Työ- ja koneturvallisuus

Huipputekniset suodantinyksiköt markkinoille

artikkelikuva: Huipputekniset suodantinyksiköt markkinoille

Ourex tuo markkinoille Vanterm plasma laser suodatinyksiköt. PL-sarja on suunniteltu erityisesti plasma-, laser- ja OXY‑leikkauksen aikana syntyvän pölyn sekä savun poistoon ja suodattamiseen. Pölyinen ilma saadaan poistettua suoraan leikkaustyöasemalta. Pölyinen ilma kulkee ensin Vanterm PL -sarjan suodatinyksikön esierotinkammioon, jossa kuumat ja suuret partikkelit erotetaan aerodynaamisesti. Sen jälkeen prosessoitava ilma suodatetaan paneelisuodattimien läpi. Puhdistettu ilma johdetaan ulos puhaltimen kautta. Puhdistettu ilma täyttää W3 sertifikaatin vaativan puhtausluokan. Paneelisuodatusteknologian (HEPA 14) laadun ansiosta PL-suodatinyksiköt erottavat erittäin hienojakoiset pölyhiukkaset 99,99%:n suodatusteholla.

"PL-sarjan W3 luokan sertifioidut suodatinyksiköt ja suodatinelementit 20 000:lla käyttötunnilla ovat osoittaneet toimivuutensa tuhansissa kohteissa ympäri maailmaa", Ourexin teknisestä myynnistä vastaava Jarkko Rikala kertoo.

Tuotantotilojen ilmanpuhdistusratkaisut
Ourex lupaa ratkaista työympäristön ilmanpuhtauteen liittyvät haasteet ja auttaa asiakkaitaan löytämään tarpeisiin sopivat järjestelmät. Yritys toimii yli 30 vuoden kokemuksella ja on keskittynyt toiminnassaan pelkästään likaisen ilman suodatukseen ja poistoon. Isoa roolia näyttelee myös puhallinpuoli, jonka puitteissa Ourex tuo maahan erilaisia erikoispuhaltimia.

"Puhallintuotteitamme käytetään tyypillisesti, kun tarvitaan korkeaa paineenkorotusta, lämpötilankestoa tai ATEX-määräykset täyttävää puhallinta. Meiltä lähtee asiakkaille noin tuhat keskipakopuhallinta vuodessa", Rikala kertoo.

Lisätietoja: www.ourex.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »