mainos_780

Materiaalinkäsittely
Työstökoneet

Modulaarinen vesileikkuri mukautuu erilaisiin tarpeisiin

artikkelikuva: Modulaarinen vesileikkuri mukautuu erilaisiin tarpeisiin

Vesileikkaus on monipuolinen ja ympäristöystävällinen menetelmä materiaalien työstämiseen. Uuden sukupolven tehokas ja helppokäyttöinen modulaarinen vesileikkuri on helposti sovitettavissa erilaisiin tarpeisiin.

Vesileikkauksessa korkeapaineinen vesisuihku leikkaa materiaalin tuottamatta lämpöä, joten materiaaliin ei synny karkaisuja tai muita lämpömuutoksia.

”Metalli- ja lasiteollisuudessa vesileikkauksella on pitkät perinteet. Vesileikkausta käytetään myös kumien, muovien, puun, vanerin, kiven ja elintarvikkeiden työstämiseen”, kertoo Muototerän toimitusjohtaja Risto Kallio.

Muototerä on vuonna 1953 perustettu tamperelainen perheyritys, joka valmistaa vesileikkauskoneita sekä tarjoaa huoltoa, varaosia ja palveluleikkausta. Muototerän ensimmäinen vesileikkuri valmistui vuonna 1987.

”Tuotekehityksemme tavoitteena on tulevaisuuden tarpeisiin vastaaminen. Vuonna 2021 lanseerasimme uuden sukupolven vesileikkurin FinJet H G2:n”, sanoo Kallio.

Ennen lanseerausta Muototerä suunnitteli ja testasi uutta FinJet H -mallia parin vuoden ajan. Koekäytössä viimeisteltiin mekaniikan ja automaation saumaton yhteensopivuus.

Tuotekehityksen tuloksena uusi malli on helppokäyttöinen, helposti huollettava, muunneltava ja turvallinen huippuluokan suorituskykyä unohtamatta.

”Koekäytöllä halusimme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä pitkäikäiseen hankintaansa”, Kallio sanoo.

kuva

Moduuleja voi jälkiasentaa tai vaihtaa

FinJet G2 mukautuu helposti asiakkaiden tarpeisiin modulaarisen rakenteensa ansiosta. Vakioitujen moduulien laatu on standardoitu, ja yksilölliset konetoimitukset voidaan koostaa moduuleista aiempaa nopeammin ilman lisäkustannuksia.

”Vesileikkuria voidaan päivittää asiakkaan tarpeiden muuttuessa. Koneeseen voidaan jälkiasentaa lisävarusteita tai vaikkapa muuttaa leikkauspään mallia tai leikkauspainetta.”

Etävalvonnan avulla koneen valvonta, raportoinnit ja suorituskykymittaukset ovat saatavilla paikasta riippumatta.

Vesileikkurin toimitukseen kuuluvassa 2-3 päivän käyttökoulutuksessa varmistetaan, että asiakas saa leikkurista parhaan mahdollisen hyödyn.

”Tarjoamme asiakkaillemme myös vesileikkauslähettiläitä, jotka työskentelevät asiakkaan tuotannossa sovitun ajan henkilöstön tukena. Näin voimme välittää asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön”, Kallio lisää.

Katso videolta,
miten toisen sukupolven vesileikkuri FinJet H G2 toimii!

CTA

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

mainos_826
mainos_783
mainos_731
mainos_860
mainos_839Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »