mainos_794

Teollisuusvalaistus
Tuotanto- ja työympäristö

Yksilöllinen suunnittelu tarjoaa oikean LED-valaistusratkaisun

artikkelikuva: Yksilöllinen suunnittelu tarjoaa oikean LED-valaistusratkaisun

LED-valaisimet ovat olleet jo pitkään vakiovalinta valaistuksessa, mutta valmiit tuotteet eivät aina täytä projektien vaatimia kriteerejä, vaikka muutoin hyviä olisivatkin.

Mittatilausratkaisulle on silloin tarvetta, kun valaisimen tulee mahtua rajattuun tilaan, sen tulee kestää ankaria olosuhteita ja lämpötiloja, olla fyysisesti erikoinen tai omaavan tietyn sertifikaatin. Tällöin apuna toimii LED-valaistusyritys Finlight Groupin ammattitaitoinen tiimi, jossa yhdistyy ongelmanratkaisukyky, innovatiivinen lähestymistapa ja vuosien kokemus valaisin- ja valaistussuunnittelusta.

Asiakkaan ja asiantuntijatiimin yhteistyöllä optimaaliseen ratkaisuun

Finlight Groupin asiantuntijatiimi toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitellen ja kehittäen optimoidun LED-ratkaisun. Tällä lähestymistavalla Finlight suunnittelee ja valmistaa kerta toisensa jälkeen asiakkailleen korkealaatuisia LED-valaistusratkaisuja. On kohde lähes mikä tahansa, Finlightin asiantuntevasta tiimistä saa projektikumppanin, joka toteuttaa haastavimmatkin suunnittelukohteet vankalla ammattitaidolla.

Finlight on poikkeuksellinen valaisinvalmistaja, joka tarjoaa alihankintana ja sopimusvalmistajana sekä suoraan loppukäyttöön mittatilausvalaisimia, täysin kohteisiin optimoituina. Tuotteet valmistetaan Akaan tuotantotiloissa, jolloin prototyyppien valmistus ja muokkaaminen onnistuu helposti.

Finlight

Kuinka mittatilausprosessi etenee?

Asiakkaan kohdatessa haasteen valaistuksen osalta syntyy usein tarve mittatilausratkaisulle. Käymme läpi asiakkaan kanssa projektin vaatimukset ja selvitämme tarpeet valaistuksen osuuden suhteen. Tuotannossamme valmistamme ensimmäisen prototyypin ja teemme siihen tarvittavia parannuksia yhdessä asiakkaan kanssa, kunnes tuote on valmis massatuotantoon. Jos tuote vaatii sertifiointeja, hoidamme tuotteelle tarvittavat laatustandardien auditoinnit ja tuotanto voi alkaa.

Lisätietoja: www.finlight.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

mainos_886
mainos_850Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »