mainos_794

Kunnossapito
Materiaalinkäsittely

Kestävää pesutehoa teollisuuteen

Joutsenmerkitty pesuaine on ympäristöystävällinen ja puhdistaa tehokkaasti

artikkelikuva: Kestävää pesutehoa teollisuuteen

Korkealuokkainen joutsenmerkitty pesuaine on kestävä valinta, joka varmistaa lopputuotteen laadukkuuden ja alentaa kustannuksia. Hyvin säilyvä ja tehokas pesuaine antaa lisäksi korroosiosuojan sisävarastointiin.

Koneistavassa teollisuudessa pesuaineiden käyttötarve on suuri, joten pesuainevalinta on merkittävä sekä ympäristön kannalta että taloudellisesti. Kiillon kehittämä joutsenmerkitty Kiilto Pro Parts Cleaner -kammiopesuaine on ympäristöystävällinen, kestävä ja irrottaa lian tehokkaasti.

”Tuotekehityksemme päämääränä oli käyttäjälle ja ympäristölle turvallinen pesuaine, jonka koko elinkaari valmistuksesta käyttöön on tarkasteltu ympäristömyötäisyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Joutsenmerkin saavuttaminen on tae molemmista”, kertoo tuotepäällikkö Timo Esko Kiillolta.

Ympäristöarvot ovat Kiillolle tärkeitä, ja Kiilto tarjoaa kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kiilto on tehnyt jo pitkään ympäristömerkittyjä tuotteita muun muassa ammattisiivousalalle, ja Kiilto Pro Parts Cleaner täydentää ekologisten tuotteiden valikoimaa.

kuva

Säilyvä, tehokas ja biohajoava

Ympäristöystävällistä kammiopesuainetta kehittäessään Kiillon tuotekehityskemistit perehtyivät uusiin markkinoille tulleisiin raaka-aineisiin. Biohajoavat raaka-aineet eivät rasita ympäristöä, ja tuote on tehokas jo pienellä annostuksella.

”Meillä on pitkä kokemus teollisuuden ja siivousalan tuotekehityksestä, mikä helpotti uudenlaisista raaka-aineista valmistettavan tuotteen kehittämistä. Uuden tuotteemme hyvä pesuteho ja pitkä käyttöikä vähentävät kulutusta ja hävikkiä”, Esko sanoo.

Kiilto Pro Parts Cleaner sopii yksi- ja monivaihesuihkupesukoneisiin, ultraäänipesukoneisiin sekä käsin pesuun painepesurilla. Pesuteho on suunniteltu teollisuuslikaa, kuten öljyä, rasvaa ja työstönesteitä, silmällä pitäen. Tuote antaa myös erinomaisen korroosiosuojan rautametalleille sisävarastointiin.

”Muutamat asiakkaamme testasivat tuotetta noin vuoden verran tuotekehitysprosessin aikana, ja he jatkoivat tuotteen käyttämistä sen tultua markkinoille tänä keväänä. Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä pesutulokseen ja havaitsivat pesujen puhdistavan myös pesukoneen”, Esko kertoo.

Lisätietoja: www.kiilto.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

mainos_886
mainos_850Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »