mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet
Kunnossapito

Huollot: kuluerästä investoinniksi

artikkelikuva: Huollot: kuluerästä investoinniksi

Koneiden suojausten ennakoivalla huollolla Maxjas Oy on onnistunut luomaan asiakkailleen säästöjä huoltokustannuksiin sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Kun puhutaan huolloista teollisuuden viitekehyksessä, mielikuvat ovat usein (varsin) negatiivisia: huollot ovat kalliitta, ja aikaa vieviä. Toisin sanoen huollot ovat kuluerä, josta haluttaisiin eroon. Väärässä paikassa kitsastelu voi olla tänään säästetty mutta tulevaisuudessa korkojen kera kulutettu.

Kunnossapidon perimmäinen tarkoitus ei ole korjata syntyneitä vahinkoja vaan estää vahinkojen syntyminen alun alkaen. Jos yrityksen kunnossapito on jatkuvaa korjaamista ja tulipalojen sammuttelua, on kunnossapidossa jokin lähtökohtaisesti vinossa. Huolto on yksi tuotantotekijöistä, jolla tehostaa toimintoja, eikä se siksi saisi olla pelkkää reagointia, vaan otteen pitäisi pysyä proaktiivisena.

Elinkaaripalvelut avuksi

kuva

Olemme kyenneet luomaan konepajoille parasta arvoa huoltoon sijoitetulle rahalle, tarjoamalla asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä työstökoneiden suojien elinkaaripalveluita – suojausten ostohetkestä koko käyttöiän huoltoihin ja aina niiden loppukäsittelyyn saakka. Elinkaaripalvelut auttavat yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa huollon seuraavaan vaiheeseen.

Olemassa olevan datan avulla olemme kyenneet kohdentamaan huoltotoimenpiteitä ja parantamaan niiden ennakoivuutta. Huoltohistorian avulla, sekä hyödyntämällä tuntemustamme eri koneista osaamme ennakoida, mitä toimenpiteitä työstökoneille pitää milloinkin tehdä, ja olemme voineet varautua toimenpiteisiin hyvissä ajoin ennen suunniteltua huoltoa.

Jos aihealue jäi kiinnostamaan, niin yrityksemme kautta löydät uusia ja monipuolisia kunnossapidon ja työturvallisuuden ratkaisuja, kuten työstökoneiden suojausten elinkaariratkaisuja ja konesuojalaitteita. Ota yhteyttä meihin nettisivujemme kautta maxjas.fi, niin me autamme teitä rakentamaan huoltonne kulueristä investoinniksi.

Lisätietoja: www.maxjas.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »