mainos_1048

Logistiikka

Monipuolisempaa kunnossapitoa teollisuuteen trukkihuollolla

artikkelikuva: Monipuolisempaa kunnossapitoa teollisuuteen trukkihuollolla

Konecranes kunnossapito on mukana ylläpitämässä ja kehittämässä tehtaan tarvitsemien työkalujen eli tuotantolaitteiden ja materiaalihallinnan välineiden tuotanto- ja suorituskykyä. Nykyaikainen tehdas tarvitsee tehokkaasti toimiakseen kunnossapitoa, joka on mukana toiminnan kehityksessä. Mitä paremmin ja monipuolisemmin kunnossapitoa hoitava yritys pystyy tarjoamaan mukautumiskykyjä tehtaan tarpeisiin, sitä tehokkaammin ja varmemmin voi yritys suoriutua tehdystä työstään.

”Trukit ovat oleellinen osa asiakkaidemme päivittäistä liiketoimintaa ja siksi haluamme tarjota ratkaisuja, jotka helpottavat heidän päivittäistä työtä kustannustehokkaasti”, kertoo Konecranesin Työstökonehuollon johtaja Jukka Penttinen.

Nostureista ja työstökonehuollosta tunnettu Konecranes on laajentanut osaamistaan liikkuvan kaluston kunnossapitoon ja varaosapalveluun. Konecranes Lift Truck toiminnot siirtyivät vuoden 2020 alusta Konecranes Finland Oy:n työstökonehuoltoyksikköjen (MTS) alaisuuteen. Konecranes Lift Truck -tuotemerkin ohella yritys tarjoaa myös muiden merkkien huoltoa ja alkuperäisvaraosia.

”Olemme panostaneet tekniseen tukeen ja alueellisiin trukkispesialisteihin. Lisäksi käytössämme on asiantunteva Lift Truck -varaosatiimi, jonka kautta saa kilpailukykyisesti varaosat jokaiseen trukki merkkiin”, sanoo Konecranes Lift Truck Huoltopäällikkö Jari Färdig.

Konecranesin vahvuutena on pitkä kokemus kunnossapidosta ja asiakkaiden liiketoimintojen ymmärtämisestä ja kehittämisessä. Konecranes laajentaa määrätietoisesti trukkien huolto- ja korjaustoimintaa paikallisten huoltopiiriensä kautta. Kaikki Konecranesin kunnossapidon osa-alueet pystytään liittämään yourKONECRANES asiakasportaaliin, jonka avulla työstökoneiden, trukkien ja nosturien kunnossapitotietoja on helppo ja nopea seurata.

Lisätietoja: jari.fardig@konecranes.com, trukkihuolto@konecranes.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »