mainos_1048

Materiaalinkäsittely
Palveluliiketoiminta

Korkeatasoinen suunnittelu- ja erikoisosaaminen takaavat pitkäkestoiset partneruudet

artikkelikuva: Korkeatasoinen suunnittelu- ja erikoisosaaminen takaavat pitkäkestoiset partneruudet

Skandi-Steel on vuonna 1990 perustettu konepaja- ja metallitöiden ammattilainen, jonka laaturima on korkealla ja toimitusajat pitävät. Yrityksen kivijalkana ovat pitkäaikaiset kumppanuudet, joihin se tarjoaa 30 vuoden kokemuksen tuoman suunnitteluosaamisensa. Erikoisosaamisena syväporaus, erikoismetallit, vaativat koneistukset ja tarkat jyrsinnät.

Luotettava partneri

Luvata Pori Oy on tehnyt Skandi-Steelin kanssa yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Skandi-Steel koneistaa Luvatalle kuparisia jäähdytyselementtejä liekkisulatusuuneihin ja teräsmasuuneihin, sähköuunien kupariosia ja muita koneistettuja kuparituotteita.

Koneistustyöt suunnitellaan yhdessä mahdollisimman kilpailukykyisiksi. Työkuormaa pyritään tasaamaan niin, että se on kummallekin osapuolelle optimaalinen.

“Kanssakäyminen Skandi-Steelin kanssa on lähes päivittäistä. He osallistuvat tuotteidemme koneistusten suunnitteluun mahdollisimman nopean läpimenoajan saavuttamiseksi. Yhteistyömme onkin muodostumassa todelliseksi partneruudeksi. Skandin kuparikoneistusten taso on korkealaatuista ja toiminta erittäin luotettavaa, he ovat myös osoittaneet vaadittavaa joustavuutta nopeiden varaosatoimitusten mahdollistamiseksi”, Luvatan myynti- ja projektipäällikkö Ari Lehtola kertoo.

[ artikkeli jatkuu videon jälkeen ]

Skandi-Steel Oy

Erikoismetallien osaaja - Koneistus - Syvän reiän poraus

Prosessit sujuviksi

Boliden Harjavalta Oy:n ja Skandi-Steelin yhteistyö on kestänyt pitkälti yli kymmenen vuotta. Skandi-Steelin erikoisosaaminen ja korkea laatu kuparituotteiden hitsaamisessa, koneistuksessa ja osien käsittelyssä tukee Boliden Harjavallan liiketoimintaa ja sujuvoittaa prosesseja.

Yhteistyö on jatkunut vuodesta toiseen vuosisopimusperusteisesti ja on hitsautunut jo kumppanuusyhteistyöksi. Keskinäinen kommunikointi on mutkatonta ja toimivaa, yhteiset pelisäännöt ovat selkeät.

”Kommunikointi Skandi-Steelin kanssa on helppoa. He ovat joustavia, aikataulut pitävät ja heidän laatunsa on kiitettävää,” Boliden Harjavallan ostoinsinööri Tapani Rinne summaa.

Lisätietoja: www.skandisteel.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »