mainos_1048

Palveluliiketoiminta
Pintakäsittely
Työkalut ja tarvikkeet

Pintakäsittelyalalle helppokäyttöinen verkkokauppa

artikkelikuva: Pintakäsittelyalalle helppokäyttöinen verkkokauppa

Pintakäsittelyalan asiantuntijaorganisaatio Spraytec on avannut verkkokaupan sivuilleen. Verkkokauppa sisältää suuren osan Spraytecin tuotevalikoimasta.

”Uusi verkkokauppamme on oikeastaan ensimmäinen kunnollinen verkkokauppa pintakäsittelyalalla. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa. Verkkokauppa on yksi mahdollisuus lisää, koska se mahdollistaa asioinnin oman aikataulun mukaan. Tietysti meille saa edelleen soittaa ja ottaa yhteyttä muillakin tavoin. Erityisesti teknisemmissä asioissa niin kannattaakin tehdä”, Spraytecin toimitusjohtaja Petrik Eklund toteaa.

Verkkokaupan kautta voi hankkia erilaisia pintakäsittelylaitteita, kuten hiekkapuhalluslaitteet, maalauslaitteet, maalauslinjat, tarvikkeet, varaosat ja henkilösuojaimet. Isommissa investointihankinnoissa kauppaa tehdään valtaosin edelleen perinteisellä tavalla.

Alansa huippubrändejä

”Päämiehemme ja tuotteemme edustavat alansa huippua ja ovat maailmanlaajuisesti edustettuja brändejä”, Eklund kertoo.

Verkkokauppaan on koottu kattavat tuotevalikoimat sekä tuotteiden tekniset tiedot, kuvat ja hinnat. Hinnat näkyvät kirjautuneille asiakkaille suoraan. Verkkokauppa suosittelee automaattisesti juuri esillä olevaan tuotteeseen sopivia osia, joten asiakkaan ei tarvitse itse tarkistaa yhteensopivuutta.

kuva

Ennen puolta kahta tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Tilauksen käsittelyä voi seurata netin kautta. Kaikki tiedot ovat helposti tarkistettavissa ilman liitetiedostojen penkomista.

Aiempien toimitusten dokumentointi tilaushistoriasta

Jos verkkokauppaa on käyttänyt aiemmin, tilaushistoria löytyy tallennettuna. Omasta tilaushistoriasta on saatavilla kaikki tarpeellinen dokumentointi omista laitteista ja tuotteista. Sieltä voi tarkistaa tarkan mallin tai ajantasaiset dokumentit. Jos asiakas tarvitsee varaosia tuotteeseen, löytyvät sen tiedot helposti, vaikka tarkka mallimerkintä ei olisikaan enää muistissa.

”Verkkokaupan helppoutta ja selkeyttä selvästi arvostetaan. Vastaanotto on ollut hyvää ja uusia tyytyväisiä asiakkaita tulee viikoittain”, Eklund kertoo.

Lisätietoja: www.spraytec.fi/shop

Teksti: Jari Peltoranta

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »