mainos_1048

Savu- ja pölynkäsittely

Camfilin Gold Series X-Flo -suodatusjärjestelmä

Poistaa ja suodattaa turvallisesti haitallisen pölyn ja käryn vaativissakin olosuhteissa

artikkelikuva: Camfilin Gold Series X-Flo -suodatusjärjestelmä

Keskellä: Gold Cone X-Flo -patruunan muotoilu ja rakenne on ainutlaatuinen. Oikella: Gold Series X-Flo 16 intergroidulla HEPA-suodatuksella.

Camfilin Gold Series X-Flo (GSX) -pölynpoistojärjestelmät poistavat pölyä tehokkaasti pitäen samalla suodattimien painehäviön alhaisena. GSX:ssä on ainutlaatuinen imuaukon rakenne, joka ohjaa suurimman pölykuorman suoraan säiliöön vähentäen suodattimien kuormitusta. Näin suodatinpatruunat kestävät pidempään ja vaativat vähemmän vaihtoja, mikä näkyy kokonaiskustannuksissa.

Gold Cone X-Flo -suodatinpatruunoiden HemiPleat® -tekniikalla vekattu suodatinmateriaali pysyy auki koko käyttöiän ja pöly irtoaa helposti ilmaiskupuhdistuksen aikana. Patruunan sisäpuolella oleva, pohjasta avoin kartio lisää huomattavasti patruunoiden suodatuspinta-alaa. Rakenne on suunniteltu niin, että puhdistuksessa käytettävä paineilmaisku jakautuu tasaisesti ylhäältä alas ulko-osaa pitkin ja samalla sisäkartion läpi.

GSX-yksikkö voidaan varustaa integroidulla HEPA H13 -suodatuksella, joka varmistaa, että myös pienimmät, terveydelle haitallisimmat hiukkaset suodattuvat eivätkä jää kiertämään hengitysilmaan.

Lisätietoja: www.camfil.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »