mainos_1048

Mittaus
Robotiikka ja automaatio

Hexagon Manufacturing Intelligence julkaisee tärkeimpiin asiakkaiden tuottavuutta lisääviin tekijöihin keskittyvän koordinaattimittauskonesarjan

artikkelikuva: Hexagon Manufacturing Intelligence julkaisee tärkeimpiin asiakkaiden tuottavuutta lisääviin tekijöihin keskittyvän koordinaattimittauskonesarjan

GLOBAL S -sarja tarjoaa neljä ominaisuuspakettia: Throughput, Precision, Multi-Purpose ja Shop-Floor

Hexagon Manufacturing Intelligence julkaisi tänään GLOBAL S -koordinaattimittauskonesarjansa uusimman version, joka on mukautettavissa tarkastustyökohtaisesti ja muuttuvien tuotantotarpeiden mukaisesti. Uudessa koordinaattimittauskonealustassa on neljä ominaisuuspakettia asiakkaan tuottavuutta lisäävien tekijöiden mukaisesti: Throughput, Precision, Multi- Purpose ja Shop-Floor. Hexagon Manufacturing Intelligencen Enhanced Productivity Series (EPS) -konseptiin perustuva GLOBAL S suoraviivaistaa mittausrutiinien luontia, suorittamista ja analysointia Hexagonin älykästä teknologiaa ja anturikokoonpanoja hyödyntäen. EPS-konsepti tarjoaa käyttäjien yksilöllisten käyttötarpeiden mukaan räätälöidyt ohjelmistot ja anturivaihtoehdot sekä konevaihtoehdot, kuten tärinää vähentävän Compass-järjestelmän, joka parantaa koneen skannaustehoa ja suorituskykyä, ympäristöolosuhteiden valvontaan tarkoitetun PULSE-järjestelmän ja ilmoitusten havaitsemisesta erittäin selkeää tekevät koneen tilan osoittavat merkkivalot. GLOBAL S:n seuraavan sukupolven ominaisuuksia korostaa koneen moderni muotoilu, josta on vastannut maineikas kansainvälinen suunnitteluyritys Pininfarina.

GLOBAL S Throughput -ominaisuuspaketti sopii massatuotantovalmistajille, jotka edellyttävät lyhyempiä mittausjaksoaikoja suurempien tuotantomäärien saavuttamiseksi. Precisionominaisuuspaketti on tarkoitettu käyttäjille, jotka tarvitsevat varmuutta tiukkojen toleranssien ja monimutkaisten geometrioiden osia mitattaessa. Multi-Purpose-ominaisuuspaketti on joustava ratkaisu lukuisia ominaisuuksiltaan ja pinnoiltaan erilaisia materiaaleja mittaaville valmistajille. GLOBAL S:n neljäs ominaisuuspaketti Shop-Floor on täydellinen ratkaisu asiakkaille, joiden on yhdistettävä mittaukset tuotantovaiheeseen prosessin optimointia varten. Tämä paketti tukee myös täysin automaattisia mittauksia tuotantotiloissa. Lisäksi GLOBAL S -sarja tarjoaa kolme tuottavuustasoa – Green, Blue ja Chrome – joten valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen sovellukseen ja budjettiin.

”Nykypäivän valmistajilla on omat yksilölliset ja jatkuvasti kehittyvät haasteensa tuotannossa suuremmista tuotantomääristä osien entistä korkeampaan laatuun. Uusi GLOBAL S -sarja vastaa tähän tarpeeseen. Se on mukautettavissa oleva kohdennettu koordinaattimittauskonesarja, joka on suunniteltu kunkin yksittäisen valmistajan tuottavuutta lisäävien tekijöiden mukaisesti ja mukautuu entistä paremmin huomisen mittausja tarkastustehtävien haasteisiin. GLOBAL S takaa muuttuvien käyttökohteiden edellyttämän joustavuuden ja samalla optimoi asiakkaan kyvyn hyödyntää toteutettavissa olevaa laatua koskevaa tietoa tuotantoprosessin aikana”, sanoo Ingo Lindner, Hexagon Manufacturing Intelligencen siltatyyppisten koordinaattimittauskoneiden Global Product Line Manager.

GLOBAL S on varustettu valitusta ominaisuuspaketista riippuen PC-DMIS- tai QUINDOS-mittausohjelmistolla. Muita vaihtoehtoja ovat tilastollisen prosessinohjauksen (SPC) Q-DASohjelmisto sekä tietojen ja resurssien hallintaan tarkoitettu HxGN SMART Quality -järjestelmä.

GLOBAL S -koordinaattimittauskoneet ovat tilattavissa maailmanlaajuisesti tästä päivästä alkaen. Lisätietoa saat paikallisista Hexagon Manufacturing Intelligencen myyntipisteistä ja jälleenmyyjiltä.

Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence auttaa tuotantoteollisuuden yrityksiä kehittämään käytössä olevia teknologiaratkaisuja ja suunnittelemaan tulevaisuuden tuotteita, jotka muuttavat maailmaa. Mittausteknologian ja tuotantoratkaisujen johtavana asiantuntijana ydinosaamistamme kuvaa sloganimme ”sensing, thinking and acting” – mittaustietojen keruu, analysointi ja aktiivinen hyödyntäminen. Autamme asiakastamme lisäämään tuotantonopeutta ja parantamaan tuottavuuden lisäksi myös tuotteen laatua.

Toimimme viidellä mantereella. Paikalliset toimipisteemme, tuotantolaitoksemme ja myyntiyhtiömme muodostavat kattavan, maailmanlaajuisen verkoston. Kehitämme älykkäämpiä tuotantoratkaisuja ja rakennamme maailmaa, jossa korkea laatu parantaa tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta: HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence on osa Hexagonia (Nasdaq Tukholma: HEXA B; hexagon.com). Hexagon on johtava kansainvälinen informaatioteknologioiden valmistaja. Ratkaisumme parantavat geospatiaalisten sovellusten ja tuotantoteollisuuden sovellusten laatua ja lisäävät niiden tuottavuutta.

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »