mainos_1048

Logistiikka (sisälogistiikka)
Työ- ja koneturvallisuus

Tele-Exxi on tuotemerkinnän uranuurtaja

30-vuotias Tele-Exxi on teollisuuden erikoistarra- ja tulostusratkaisujen ammattilainen

artikkelikuva: Tele-Exxi on tuotemerkinnän uranuurtaja

Suomalainen perheyritys Tele-Exxi Oy Ab on toimittanut erikoistarra- ja tulostusratkaisuja teollisuuden tarpeisiin jo 30 vuoden ajan. Tele-Exxin valtteja ovat vahva materiaalien tuntemus ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu.

30-juhlavuosi näkyy syksyn mittaan Tele-Exxin messuosastoilla Tampereen Alihankintamessuilla sekä Helsingin Teknologiamessuilla. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1989 sähkö- ja elektroniikkateollisuuden erikoistarratoimittajana. Vuosien mittaan toimintaa on laajennettu lähes kaikille teollisuuden toimialoille.

”Olemme laajentaneet yhä enemmän metalli- ja konepajateollisuuden tarraratkaisuihin”, sanoo Tele-Exxin markkinointijohtaja Vilho Moilanen.

Tele-Exxi toimittaa tulostettavia tarroja ja liimattomia tageja tarvittavine laitteistoineen ja ohjelmistoineen. Ratkaisut kattavat mm. merkinnät tuotteisiin, sähköasennuksiin ja tehdas- ja varastotiloihin sekä ADR-kuljetusmerkinnät, varoitus- ja aluemerkinnät sekä trukinkestävät lattiateipit.

Tuotetarra on tuottajayrityksen käyntikortti
Kestävä tuotetarra antaa informaatiota tuotteesta ja valmistajasta toimien yrityksen käyntikorttina.

”Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja valitsemme sopivan tarramateriaalin satojen joukosta. Materiaalin on kestettävä tuotteen käyttöolosuhteissa koko sen elinikä”, kuvailee Moilanen.

Oikein valitut materiaalit kestävät erilaisia sääolosuhteita, kemikaaleja, hankausta ja korkeita lämpötiloja. Materiaalien käyttöominaisuuksista on saatavilla yksityiskohtaiset tiedot sekä ulkomaankauppaan vaadittavat sertifikaatit ja hyväksyntädokumentit.

Asiantunteva henkilöstö tarjoaa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua
Tele-Exxi panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun, jonka mahdollistavat pitkä kokemus toimialalla, kokenut henkilöstö sekä kattava tekninen tuki. Asiakkaalle kootaan sopiva kokonaisvaltainen ratkaisu.

”Ratkaisussa on huomioitava useita vaiheita, jotta ratkaisun toimivuus ja asiakkaan tuotannon jatkuvuus pystytään takaamaan”, Moilanen sanoo.

Materiaalien lisäksi valitaan optimaalinen tulostin, ohjelmistot ja lisälaitteet. Tarrojen tulostus voidaan integroida ulkoisiin tietokantoihin ja järjestelmiin.

Tekninen tuki opastaa laitteiden käyttöön ottamisessa sekä mahdollisissa ongelmatilanteissa tilanteen mukaan puhelimitse ja tarvittaessa asiakasyrityksen tiloissa.

Lisätietoja: www.exxi.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »