mainos_1048

Logistiikka
Palveluliiketoiminta
Teollisuuden internet

Wücon Compact digitalisoi tarvikekaapin

artikkelikuva: Wücon Compact digitalisoi tarvikekaapin

Würthin RFID-tekniikkaan perustuva, asiakkaiden tiloihin tai konttina toteutettava Wücon varastojärjestelmä on jo parin vuoden ajan näyttänyt suuntaa metalli- ja rakennusteollisuuden tarvikehuollon digitalisoinnissa.

Laajaan käyttöön levinnyt Wücon toteuttaa työkalujen ja tarvikkeiden helpon saatavuuden ja käytön valvonnan automaattisesti ja käyttäjälle huomaamattomasti. Varastosta käytettävät tuotteet ja henkilöt tunnistetaan ilman erillisiä toimia ja kustannukset kohdistetaan oikeille tahoille ja tileille. Erillistä viivakoodin luentaa tai muita tunnistuksia ei tarvita, jolloin ketju on aukoton eikä unohduksille on mahdollisuutta. ”Karkkiautomaattien” rajoitteet on poistettu ja korvattu vapauden, vaivattomuuden ja valvonnan yhdistelmällä.

Wücon-periaate on muuttanut tarvikejakelun käytäntöjä. Wücon varasto on nyt saanut pikkuveljen. Wücon Compact toteuttaa isoveljensä toiminnot tilatehokkaasti työpisteen tarvikekaapin kokoisena. Etätunnistus on sovellettu teollisuuden tarpeisiin. Compact on teollisen internetin käytännön sovellus.

Samoin kuin isoveljänsä, Wücon Compact yhdistää vapaan jakelun helppouden sekä kulutuksen valvonnan ja kohdistuksen helpommin kuin yksikään toinen ratkaisu. Compactin erityispiirre on tehokas koko, jolloin kaapisto voidaan toteuttaa työpisteen välittömään läheisyyteen.

Wücon Compact käsittelee mitä tahansa tuotteita, isoja ja pieniä sekä kevyitä että painavia. Compactin käyttö on juuri niin helppoa kuin tarvikkeen nouto kaapista on. Erillisiä kirjaustoimia ei tarvita. Compact tunnistaa tuotteet ja käyttäjän sekä pitää kirjaa kulutuksesta ja kaapin sisällöstä reaaliaikaisesti.

Älykäs työpistevarasto auttaa asiakasta kohdentamaan tarvikkeiden kulut oikeille käyttäjille ja kirjaamaan kustannukset automaattisesti. Varastotasot on optimoitu ja oikea-aikaiset täydennykset varmistavat, että tuotteet eivät lopu eikä ylimääräistä seiso varastossa.

Wüconin avulla tiedät kuka tuotteita tarvitsee ja mitä tuotteita käytetään. Wücon on käytössäsi aina - arkena ja pyhänä, päivällä ja illalla. Älykäs työpistevarasto ei vaadi perustamistoimia ja tuotemuutokset eivät vaadi hallintatoimia tai sovittamisia. Wücon on joustavampi kuin karkkiautomaatit ja luotettavampi kuin viivakoodit.

Lisätietoja: www.wurth.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »