mainos_1048

Teollisuuden internet
Työkalut ja tarvikkeet

GearWatch - partikkelilaskentaan perustuva uusi kunnonvalvontaratkaisu teollisuusvaihteille

artikkelikuva: GearWatch - partikkelilaskentaan perustuva uusi kunnonvalvontaratkaisu teollisuusvaihteille

David Brown Santasalo tuo markkinoille uuden tavan toteuttaa prosessille kriittisten vaihteiden kunnonvalvonta älykkäällä ja kompaktilla GearWatch -kunnonvalvontajärjestelmällä. GearWatch -palvelun standardikomponenttina on partikkelilaskuri, jolloin vaihteiden kunnonvalvonta voidaan järjestää samanaikaisesti sekä kustannustehokkaasti, että havaitsemalla alkavat vikaantumiset hyvin aikaisessa vaiheessa.

GearWatch kunnonvalvontajärjestelmä on kehitetty David Brown Santasalon asiantuntijatiimissä vuosikymmenien kokemuksella teollisuusvaihteiden suunnittelun, valmistuksen, huollon ja kunnonvalvonnan näkökulmasta. Järjestelmä mittaa, tallentaa ja analysoi tietoa 24/7 raportoiden muutoksista reaaliajassa pilvipalveluun ja hälytykset on mahdollista lähettää käyttäjille sähköpostilla tai tekstiviestillä.

GearWatch järjestelmää on mahdollista laajentaa esim. öljynlaatumittauksiin, jolloin vaihteiden operointiin ja kunnossapitoon tuodaan proaktiivinen lähtökohta varmistamalla vaihteen voiteluöljyn hyvä kunto ja näin ollen luoden edellytykset vaihteen pitkäikäiselle ja luotettavalle toiminnalle. Muita mittausmenetelmiä joita GearWatch järjestelmän Pro -versioon voidaan liittää ovat pyörimisnopeus, värähtelyt, lämpötilat, öljyn paine ja momentin mittaus.

Koska partikkelimittausjärjestelmä on edullinen ja luotettava tapa järjestää vaihteiden kunnonvalvonta verrattuna perinteisiin menetelmiin ja järjestelmiin verrattuna, David Brown Santasalo arvioi uutta palvelutarjontaa ja sen mukanaan tuomia etuja erittäin houkutteleviksi. Itse mittausteknologiasta Santasalolla on jo pitkä kokemus osana muita yrityksessä aiemmin käytettyjä kunnonvalvontajärjestelmiä.

Lisätietoja: www.dbsantasalo.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »