mainos_1048

Työkalut ja tarvikkeet

Enemmän paineilmaa, pienempi pinta-alan tarve ja vähemmän energiakustannuksia

artikkelikuva: Enemmän paineilmaa, pienempi pinta-alan tarve ja vähemmän energiakustannuksia

Atlas Copcon paineilmakompressorien vallankumouksellinen taajuusmuuttajaohjaus-teknologia on nyt saatavilla suuremmissa kokoluokissa. Aikaisemmin VSD+-teknologiaa on hyödynnetty vain pienemmissä GA-sarjan malleissa, mutta nyt energiatehokkuutta parantavan teknologian joukkoon on lisätty 75 kW:n, 90 kW:n ja 110 kW:n kompressorit. Kompressorit ovat saatavilla ilman kuivainta tai sisäänrakennetulla jäähdytyskuivaimella.

Pystymallisen rakenteen ansiosta VSD+-kompressori tarvitsee vähemmän tilaa verrattuna muihin saman kokoluokan kompressoreihin. Pienemmän lattiatilan tarpeen lisäksi kompressori tarjoaa erinomaisen energiansäästöpotentiaalin. Taajuusmuuttajateknologia säätää automaattisesti moottorin nopeuden vastaamaan tarvittua paineilman määrää. Kun VSD+-teknologian yhdistää iPM-kestomagneettimoottorin kanssa, kompressori säästää energiaa keskimäärin 50 % perinteisiin kuormitus/kevennys-käyttöisiin kompressoreihin verrattuna.

Yksi VSD+-teknologian keskeisimmistä innovaatioista on Atlas Copcon patentoima voimansiirtoyksikkö: tehokas sähkömoottori ja teknisesti edistynyt kompressorielementti.

Sähkömoottorin ja ruuvielementin välillä ei ole hammaspyöriä, hihnoja eikä akselitiivistettä vähentäen komponenttien määrää sekä huollontarvetta.

Atlas Copcon VSD+-teknologian suunnittelun lähtökohtana on ollut tarjota korkealaatuista paineilmaa pienimmillä käyttökustannuksilla sekä tarjota asiakkaille mahdollisuus tehostaa tuotantoa vaativissakin olosuhteissa.

Lisätietoja:
www.atlascopco.fi
kompressori.fi@fi.atlascopco.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »