mainos_1048

Teollisuuden internet
Työ- ja koneturvallisuus
Työstökoneet

B-Safe valvoo ja suojaa koneesi

artikkelikuva: B-Safe valvoo ja suojaa koneesi

B-Safe on uusi älykäs järjestelmä karojen ja työstökoneiden diagnosointiin, värinän ja lämpötilan mukaisiin analyyseihin. Miniatyyrinen järjestelmä voidaan asentaa suoraan karalle varmistaen reaaliaikaisen valvonnan, kaikki poikkeavuudet, ennustaa vikaantumiset ja vähentää koneen seisakkeja.

Törmäyksen suojaus - välitön koneen pysäyttäminen, jatkuva valvonta - vaikka kone ei ole kytketty päälle, mustalaatikko - sulautettu tiedon keruu ja teollisuus 4.0 taso - informaation jakaminen.

Hybriditeknologia MEMS 3D ja pietsoelektroniikka takaavat täydellisen signaalianalyysin laajalla kaistalla. Mikroprosessori integroidulla muistilla mahdollistaa paikallisen tunnistamisen; törmäysilmiöiden, epätasapainon, ylikuorman, työkiertojen poikkeavuuden ja työkalun kulumisen muistamisen sekä laakerien diagnoosin. Tämä älykäs anturi kykenee tallentamaan muistiin jopa vuoden aikaiset tapahtumat sekunnin tarkkuudella. Törmäyksen suuntaa X/Y/Z voidaan tarkistaa. Anturin halkaisija 12 mm (M12) ja pituus 41 mm. Se liitetään LAN/WLAN-verkon kautta tietokoneeseen, jossa B-Safe HMIsovellusohjelman avulla voidaan helposti tarkastella antureiden rekisteröimiä tapahtumia, mitä koneilla tapahtuu reaaliajassa ja historiaa. Mahdollistaa myös valvonnan älypuhelimella.

Anturilla ja siihen liitetyllä "mustalla laatikolla" voidaan valvoa jopa sitä, mitä on tapahtunut koneen kuljetuksen aikana valmistajalta asiakkaalle, onko konetta tiputeltu ja kuljetuksen lämpötilat.

B-Safe on Balance Systems S.r.l valmistama tuote jota Suomessa myy ja soveltaa Nucos Oy

Lisätietoja: www.nucos.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »