mainos_1048

Palveluliiketoiminta

Tietoset - Kestävää sopimusvalmistusta asiakkaan ja ympäristön hyväksi

artikkelikuva: Tietoset - Kestävää sopimusvalmistusta asiakkaan ja ympäristön hyväksi

Teollisen valmistuksen ei tarvitse perustua uusiin tuotannon investointeihin tai rajoittua käytettävissä olevaan tuotantokapasiteettiin. Tietoset tuottaa asiakkaalle parhaita pitkän elinkaaren ja arvonlisän komponentti- ja tuoteratkaisuja kestävällä tavalla. Yhtiö hyödyntää älykästä verkostovalmistusta yhdistäen olemassa olevaa globaalia tuotantokapasiteettia. Tietoset vastaa tuotteen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta asiakkaan tuotantolinjalle tai jopa valmiina tuotteena yksittäispakattuna vähittäismyyntiin.

"Tapamme toimia on saanut kiitosta asiakkailtamme. Teemme mitä lupaamme ja kannamme vastuumme koko tuotanto- ja logistiikkaketjusta yhteiskuntavastuuta unohtamatta", kertoo Tietoset Oy:n toimitusjohtaja Antti Siiskonen. "Monet tuotteemme ovat erittäin pitkän elinkaaren ja hyvän kierrätysarvon omaavia. Hyvinä esimerkkeinä ovat vaikkapa jaloteräksestä valmistetut veneilytuotteemme sekä kierrätysmuovista ja parketin valmistuksessa syntyvästä hylkytavarasta tuotetut komposiittilankut asiakkaan mittatilausprofiililla", Siiskonen jatkaa.

Tietoset on kasvanut voimakkaasti lanseerattuaan älykkään sopimusvalmistuksen konseptinsa vuonna 2014. Yhtiö on neljässä vuodessa yli kolminkertaistanut liikevaihtonsa ja kasvu jatkuu nopeana. Taiwanin toimisto vastaa tuotannosta ja Helsingin toimisto keskittyy asiakaspalveluun. "Mielellään palvelemme uusia valmistavan teollisuuden asiakkaita, jotka haluavat kasvaa järkevillä, vastuullisesti valmistetuilla ja asiakkaansa tarpeeseen vastaavilla komponenteilla ja ratkaisuilla", toimitusjohtaja Siiskonen päättää.

Lisätietoja: www.tietoset.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »