mainos_1048

Teollisuuden internet
Työstökoneet

Coroplus® Machiningsights: Tuntuva lisätehoa tuotantoon

Digitaalisilla ratkaisuilla voidaan valvoa koneiden käyttöä ja tehostaa tuotantoa

artikkelikuva: Coroplus® Machiningsights: Tuntuva lisätehoa tuotantoon

Sandvik Coromantin digitaaliset CoroPlus® MachiningInsights -ratkaisut työstökoneiden käyttöasteen valvontaan parantavat tuntuvasti tuotannon tehokkuutta ja kannattavuutta. Kyseessä ei ole pelkkä tuotannon valvontaratkaisu, vaan sillä voidaan kerätä dataa, joka auttaa tunnistamaan ongelmia ja kehittämään ratkaisuja. CoroPlus® MachiningInsights auttaa vähentämän tuotannon hukkaa ja iirtymään vaivattomasti kohti digitaalista tuotantoa.

Sandvik Coromantin tavoitteena on tunnistaa tuotannon parannuskohteita, ja tämä digitaalinen ratkaisu kehitettiin minimoimaan tuottavuutta heikentävät tuotantokatkokset. Tuotannon keskeytymisestä ja etenkin sen syistä voi olla vaikea saada tietoa, mutta digitaalisten ratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet auttavat selättämään tämän ongelman. CoroPlus® MachiningInsightsin myötä manuaalinen seuranta, datan keruu ja ajankäytön tarkastelu jäävät historiaan. Data kerätään suoraan verkkoon liitetyltä työstökoneelta ja operaattorilta, mikä mahdollistaa käyttöasteen analysoinnin ja havainnollistamisen työstökone- ja jopa työkalutasolla ja tuotannon merkittävän tehostamisen.

Digitaaliset verkkoon liitetyt ratkaisut sekä operaattorin käytössä oleva mahdollisuus syöttää omia havaintojaan järjestelmään, takaa tehokkaamman yhteistyön ja datan hyödyntämisen, kun työstökoneelta saatu data voidaan yhdistää operaattorin syöttämiin tietoihin.

Järjestelmän käyttöliittymä on selainpohjainen, eli ratkaisun käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia IT-projekteja, vaan tuotantoyksikkö pääsee nauttimaan digitaalisen valmistuksen eduista nopeasti ja vaivattomasti.

Sandvik Coromantin tuotannon visualisoinnin mahdollistava digitaalinen CoroPlus® MachiningInsights -ratkaisu tulee tarjolle Suomessa vuoden 2019 aikana.

Lisätietoja: www.coroplus.sandvikcoromant

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »