mainos_1048

Työkalut ja tarvikkeet
Työstökoneet

Tuottavuutta suurempiem halkaisijoiden katkaisuun - ISCAR TANG-F-GRIP

artikkelikuva: Tuottavuutta suurempiem halkaisijoiden katkaisuun - ISCAR TANG-F-GRIP

ISCAR esittelee vahvan uutuuden tuottavuuden nostamiseksi katkaisussa.

Katkaisu ja pistosorvaus ovat olennainen osa koneistusta käytännössä jokaisessa konepajassa. ISCAR on tuonut markkinoille erittäin kattavan valikoiman työkaluja, joilla pystytään hallitsemaan lukematon määrä eri pistosovelluksia - nyt valikoima laajenee jälleen.

TANG-F-GRIP järjestelmän lehdissä on neljä palapesää, joissa käytetään ISCARin menestyksekkäitä yksipäisiä TANGGRIP vaihtoteriä, joiden kiinnitys on omaa luokkaansa. Järjestelmä mahdollistaa myös kaksipäisiä pistoteriä käyttävien lehtien kiinnittämisen samaan pitimeen. Vahvojen uusien lehtien avulla pystytään katkaisemaan tankoja optimaalisesti aina 120 mm halkaisijaan asti.

TANG-F-GRIP on helppo kiinnittää ja käyttää kaikissa konetyypeissä ml. monitoimisorvit ja koneistuskeskukset, myös X-akselilla ilman erikoissäätöjä. Pidin antaa neliömalliselle lehdelle erinomaisen tuen ja lehden palapesää voidaan vaihtaa ilman että työkalua tarvitsee asettaa uudelleen.

Järjestelmä on tarkoitettu suuren syötön katkaisuun parantaen vaihtoterien kestoikää ja pinnanlaatua sekä piston suoruutta. Ratkaisu takaa hyvän tukevuuden, etenkin suurien kappaleiden katkaisussa. Uusi patentoitu lehti lyhentää koneistusaikaa ja mahdollistaa selkeän säästön materiaalikustannuksista, sillä 120 mm tanko voidaan katkaista 3 mm HF (High Feed/suuren syötön) pistoterällä käyttäen jopa 0,4 mm syöttöä per kierros. TANG-GRIP vaihtoterien uusi HF lastunmurtaja on suunniteltu nimenomaan suuremmille syöttöarvoille ja se mahdollistaa esteettömän lastunpoiston ja pidemmän terän kestoiän. Lehdessä voidaan käyttää myös muita TANG-GRIP vaihtoterien geometrioita.

Pistolehdet on saatavana myös nestekanavilla, jolloin jäähdytysneste ohjataan suoraan leikkuusärmään, joka parantaa lastunmuodostusta ja vähentää irtosärmän kertymistä. Etenkin ruostumattomien terästen ja kuumalujien aineiden koneistuksessa läpijäähdytyksestä on erittäin suuri hyöty.

Iscar on sitoutunut nostamaan tuottavuutta ja tuomaan vahvan tuotekehityksensä avulla entistä tehokkaampia ratkaisuja asiakkailleen niin pistosorvauksessa, kuin muillakin koneistuksen osa-alueilla.

Lisätietoja: www.iscar.fi tai Iscarin myynnistä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »