mainos_1048

Työkalut ja tarvikkeet

Ingersoll Randilta uuden sukupolven akkukoneet W7152-sarja

artikkelikuva: Ingersoll Randilta uuden sukupolven akkukoneet W7152-sarja

Maailmanlaajuisesti tunnettu korjaamoja teollisuusalan työkaluvalmistaja Ingersoll Rand tuo syyskuussa 2018 markkinoille luokkansa tehokkaimman ½" akkumutterinvääntimen. Tehokuuden (1/2" kone NB-aukaisumomentti 2040 Nm) lisäksi koneesta löytyy myös säädöt eri tehoalueille. W7152 IQv 20V suurtehoväännin perustuu IR:n 100 vuoden kokemukseen teollisuuden työkaluvalmistuksessa.

TEHO:Tehokas harjaton moottori ja iskumekanismi ovat pitkälle kehitettyjä ja antavat luokkansa parhaan teho-painosuhteen W7152 ½" NB-aukaisumomentti 2040 Nm ja paino 5.0 Ah akulla 3,4 kg.

HALLINTA: IQv-tehonsäätöjärjestelmä sisältää 4 tehoasetusta: suurin teho, puoliteho, avainkireys ja käsikireys. Työkalua ei tarvitse vaihtaa töiden välillä, vaikka kiinnitysvaatimukset vaihtuvat, sillä kätevä valitsin auttaa saamaan juuri oikean väännön tarpeen mukaan.

KESTÄVYYS: Koneessa on patentoitu teräsvahvisteinen iskunja kemikaalinkestävä runko. Harjaton IQv-moottoritekniikka antaa enemmän voimaa ja tehokkuutta johon voi luottaa.

ULOTTUVUUS: Lyhyt 207 mm:n rakenne ja uusi varjoton työvalo antavat parempaa näkyvyyttä ja ulottuvuutta riippumatta siitä missä työ tehdään.

Lisätietoja: www.koneboss.fi, info@koneboss.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »