mainos_1048

Teollisuuden internet

Monitor ERP System on pk-teollisuuden tuotannonohjausjärjestelmien hovitoimittaja

artikkelikuva: Monitor ERP System on pk-teollisuuden tuotannonohjausjärjestelmien hovitoimittaja

Monitor ERP System on tehnyt töitä valmistavan teollisuuden kanssa jo 40 vuotta ja olemme täysin valmistavaan teollisuuteen suuntautunut ERP-toimittaja. Koska palvelemme pelkästään teollisuuden yrityksiä, tiedämme mitä ne toiminnassaan tarvitsevat. Henkilökuntamme on tuotantolähtöistä ja todella osaavaa, joten voimme yhdessä asiakkaan kanssa kehittää heidän tuotantoa sekä prosesseja”, Monitor ERP System Finland AB:n toimitusjohtaja Toni Jääskeläinen toteaa.

Ruotsalaistaustainen Monitor ERP System -konserni toimii maailmanlaajuisesti yli 30 maassa ja sillä on yli 4 000 valmistavan teollisuuden asiakasyritystä. Suomessa yrityksellä on yli 120 asiakasta, ja asiakasmäärä kasvaa nopeasti.

”Tuotanto on ohjelmistomme ja osaamisemme ydin. Aina kun yritys valmistaa tai kokoonpanee tuotteita, me tarjoamme omaa järjestelmäkokonaisuuttamme, johon kuuluvat tuotanto-, osto-, myynti-, varasto-, työajanseuranta- ja laskentamoduuli. Se on täysi paketti palkanlaskentaa lukuun ottamatta”, Jääskeläinen sanoo.

Nopea käyttöönotto ja helppo ylläpito
Järjestelmäalustana on kaikille asiakkaille sama standardijärjestelmä, johon haetaan erilaisilla muuttujilla kullekin asiakkaalle juuri heidän toimintaansa oikeat prosessimallit. Näin järjestelmä on erittäin nopeasti käyttöönotettava ja helposti ylläpidettävä. Asiakkaalla on aina ajantasainen järjestelmä käytössään.

”Jos teemme asiakkaan toivomuksesta tuotekehitystä ja parannuksia ohjelmaan, ne ovat seuraavassa päivityksessä kaikkien muidenkin asiakkaidemme käytössä. Kaikki järjestelmän käyttäjät hyötyvät koko neljäntuhannen asiakasyrityksemme ohjelmistoihin tehdystä kehityksestä. Järjestelmästämme löytyy kaikki, mitä valmistavan teollisuuden pk-yritys tarvitsee. Asiakkaamme saavat todella helposti hallittavan järjestelmän, joka tukee heidän tuotantoaan ja prosessejaan sekä tuottaa tarkkaa liiketoimintatietoa yrityksen päätöksenteon tueksi”, Jääskeläinen sanoo.

Lisätietoja: www.monitorerp.com/fi/

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »