mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet (raaka-aineet)
Pintakäsittely

Alansa huiput yhdistyivät

Nyt yksi vahva kumppani palveluksessasi

artikkelikuva: Alansa huiput yhdistyivät

Tikkurila on osa PPG:tä. Yhdessä asetamme alalle uudet standardit, ylitämme odotukset ja tarjoamme jatkossakin samoja korkealaatuisia teollisuuspinnoitteita.

Tikkurila on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista maalibrändeistä palvellen sekä kuluttajia, ammattilaisia ja teollisuutta erityisesti Pohjoismaissa, Puolassa ja Baltiassa. Tikkurila yhdistyi PPG:n kanssa vuonna 2021. PPG valmistaa maaleja, pinnoitteita ja erikoismateriaaleja yli 70 maassa ja palvelee teollisuus-, rakennus- ja kuljetusalan asiakkaita ja toimii kulutustavaramarkkinoilla. PPG on perustettu Pennsylvaniassa, USA:ssa vuonna 1883 ja yhtiössä työskentelee yli 50 000 työntekijää.

Yhdistymisen myötä Tikkurilan teollisuusasiakkaiden saatavilla on nyt runsaasti lisää teknologioita. Tikkurila tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan ja tarjoaa kestäviä vesiohenteisia maaleja metalli- ja puupinnoille sekä korkean kuiva-ainepitoisuuden maalausjärjestelmiä vaativiin ympäristöihin.

PPG Tikkurila Oyj

Yhdistämällä PPG:een ja Tikkurilan tuotetarjonta, asiakkaamme saavat vieläkin suuremman valikoiman innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja käyttöönsä. Yritysoston myötä teollisuusasiakkailla on nyt myös pääsy PPG:n teknologioihin mukaan lukien mm. jauhemaalit, e-coat ja UV-EB-pinnoitteet. Myös PPG:n mukanaan tuomat esikäsittelymenetelmät ovat merkittävä lisä Tikkurilan palvelukokonaisuuteen. Pinnoitteen tarttuvuuden ja kestävyyden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että maalattava pinta on käsitelty oikein ennen pinnoitteen levittämistä.

Globaali läsnäolo parantaa teknisen tuen ja asiantuntijapalveluiden saatavuutta

Tikkurilan ja PPG:n yhdistyminen tuo yhteen alan johtajien asiantuntemuksen ja tietotaidon, mikä edistää innovaatiota ja kestävien ratkaisujen kehittämistä. Yhdistymisen myötä meillä on käytettävissämme laaja joukko kansainvälisiä ammattilaisia. Nämä huippuammattilaiset ovat kehittäneet osaamistaan vuosikymmenten ajan, ja heillä on laaja-alaista osaamista ja tuntemusta paikallisista vaatimuksista.

CTA

Tämä auttaa meitä tukemaan asiakkaitamme entistä paremmin heidän kansainvälisissä projekteissaan ympäri maailmaa. Kokeneet asiantuntijamme sekä merkittävät investoinnit tutkimukseen ja kehitykseen auttavat meitä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteet ja löytämään yhdessä heidän kanssaan kuhunkin tilanteeseen toimivimmat ratkaisut.

Suojaamme ja kaunistamme pintoja, kestävästi ja vastuullisesti

Kestävä kehitys on yksi PPG:een keskeisistä ydintehtävistä ja tavoitteista: suojaamme ja kaunistamme maailmaa (We protect and beautify the worldTM). Olemme uudistaneet kestävän kehityksen tavoitteemme vuodelle 2030, mukaan lukien kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen (vahvistettu Science Based Targets (SBTi)-aloitteen toimesta).

PPG Tikkurila Oyj

Teemme myös merkittäviä vuosittaisia investointeja vihreään siirtymään mikä näkyy mm. energialähteiden valintana ja pyrkimyksenä minimoida jätteet ja päästöt. Toimipaikoillemme laaditaan myös parhaillaan tiekarttoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi. Olemme lisäksi sitoutuneet siihen, että vuoteen 2030 mennessä 50 % myynnistämme tulee vastuullisesti valmistetuista tuotteista.

Panostuksemme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen takaa, että vastaamme tulevaisuudessa entistä paremmin asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin.

Lisätietoja: www.tikkurila.fi/teollisuus

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »