mainos_1048

Kunnossapito
Palveluliiketoiminta
Työ- ja koneturvallisuus
Työkalut ja tarvikkeet

Nostoapuvälineiden ja teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot kokeneelta nostamistoiminnan asiantuntijalta

artikkelikuva: Nostoapuvälineiden ja teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot kokeneelta nostamistoiminnan asiantuntijalta

Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja, ja monipuolinen palveluyritys, joka tarjoaa kattavasti myös teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot, nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastukset sekä asiakaskohtaisia erikoisnostoapuvälineitä ja niiden suunnittelupalveluita.

”Tarjoamme palveluja suomalaisille asiakasyrityksille maalähtöisesti. Palvelumme kattavat kaikki tarkastus- ja huoltopalvelut nostoapuvälineille ja teollisuusnostureille”, Certex Finland Oy:n markkinointipäällikkö Veli-Pekka Kyllönen kertoo.

Suomen tytäryhtiö Certex Finland Oy on osa Certexin Lifting Solutions -liiketoimintayksikköä, joka toimii osana Axel Johnson Internationalia.

Certex Finland Oy
Certex Finland Oy:n markkinointipäällikkö Veli-Pekka Kyllönen.

Lifting Solutions koostuu 26 markkinajohtajayrityksestä, joilla on yli 200 palvelukeskusta ympäri maailman. Yhdessä nämä yritykset palvelevat asiakkaita laajalla toimialalla, kuten offshore, uusiutuva energia, merenkulku, autoteollisuus, satamat, kalankasvatus, insinööritoimistot, sellu- ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus sekä terästeollisuus.

Certex Finland Oy
Magneettinen köysitestaus MRT tehdään ilman suoraa kosketusta teräsköyteen. Tehokas tarkastusmenetelmä vähentää onnettomuuksien sekä tuotantokatkosten riskiä.

Vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus

Nostoapuvälineiden kunnossapito on olennainen osa työturvallisuutta ja tehokasta toimintaa. Certexillä on vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus nostoapuvälineiden alalta, ja yritys tarjoaa kattavat palvelut niiden tarkastamiseen ja huoltamiseen.

Certexin palvelut kattavat myös kaikki teollisuusnosturien tarpeet, olipa kyseessä uuden nosturin käyttöönottotarkastus, vuosittainen määräaikaistarkastus, neljän vuoden välein tehtävä koekäyttö tai kymmenen vuoden välein tehtävä perusteellinen määräaikaistarkastus.

Kyllönen muistuttaa, että valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (VNa 403/2008) asettaa selkeät turvallisuusvaatimukset erilaisille työvälineille, kuten nostoapuvälineille ja putoamissuojaimille. Asetus velvoittaa pitämään työvälineet turvallisina säännöllisen huollon ja kunnossapidon avulla koko niiden käyttöiän ajan.

Työnantajilla on täysi vastuu siitä, että käytössä olevat nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet tarkastetaan säännöllisesti pätevän henkilön toimesta. Tämä varmistaa, että ne täyttävät voimassa olevat turvallisuusmääräykset ja luovat turvallisen työympäristön kaikille työntekijöille.

”Meillä on kokenut ja osaava henkilökunta. Noudatamme kaikissa tarkastuksissa valtioneuvoston asetusta (VNa 403/2008).

Certex Finland Oy
Teräsköysien kuntoa voidaan valvoa jatkuvasti puhelinsovelluksen kautta Certexin tarjoamalla innovatiivisella Rope Watcher -laitteella, joka asennetaan kiinteästi teräsköyteen. Laite on tarjolla Certexin kuukausimaksullisena palveluna.

Rope Watcher ja MRT lisäävät turvallisuutta

”Henkilökuntamme voi käydä tarkastamassa asiakkaan teräsköydet joko magneettisella MRT-laitteella tai kiinteästi teräsköyteen asennettavalla Rope Watcher -laitteella, jota tarjoamme palveluna asiakkaillemme kuukausilaskutuksella”, Kyllönen kertoo.

MRT on Magneettinen köysitestausmenetelmä, joka ei vahingoita köyttä, koska se toimii ilman suoraa kosketusta köyteen. MRT pystyy huomaamaan reaaliaikaisesti katkenneet langat, vääristymät ja korroosion teräsköydessä. MRT-testausta käytetään paljon raskaiden nostotehtävien ja offshore-toimialojen parissa, missä teräsköydet altistuvat vaikeille olosuhteille.

Rope Watcher on elektroninen, kiinteästi teräsköyteen asennettava laite, joka mittaa jatkuvasti köyden kulutustilaa ja havaitsee vikoja, jolloin onnettomuuksia voidaan ehkäistä ennakolta ja vähentää tuotantokatkosten riskiä. Asiakasyrityksen kohdehenkilö pystyy seuraamaan Rope Watcheria puhelinsovelluksella.

Certex-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva, kokonaisvaltainen nostamisen asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja teollisuudelle, satamille, kaivoksille ja kuljetuksille 24 eri maassa.

Lisätietoja: www.certex.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »