mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet
Materiaalinkäsittely
Palveluliiketoiminta

Titaanien ja erikoisseosten toimittajalle uudet ja laajemmat toimitilat

artikkelikuva: Titaanien ja erikoisseosten toimittajalle uudet ja laajemmat toimitilat

Titaanien ja erikoisseoksien maailmanlaajuinen varastonpitäjä ja toimittaja Titanium Gateway on toiminut Suomessa helmikuusta 2020 lähtien. Asiakastarpeista ja niiden täyttämisestä ponnistava yritys on kasvanut kovien kasvutavoitteidensa mukaisesti ja on nyt muuttanut uusiin laajempiin toimitiloihin Tukholmassa.

”Muuttomme syynä oli lisätilojen tarve. Vuosien saatossa olemme kasvaneet ja vanhat tilamme eivät enää riittäneet”, Titanium Gateway Suomen ja Baltian myyntipäällikkö Riku Aaltonen kertoo.

Titanium Gateway

Varastotila kolminkertaistui

Uudet tilat mahdollistavat levyvaraston kasvattamisen. Samalla trukki- ja nostokalustoa kasvatetaan vähän isommaksi. Henkilöstöäkin on lisätty ja tuotevalikoima laajenee.

”Aikaisemmin meillä on ollut levyjä 40 mm vahvuuteen asti, mutta nyt ne kasvatetaan 70 mm asti, ja samalla mukaan on otettu uutena Grade 5 -laatu.”

”Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja jatkuvasti mietimme, mitä uusia tuotteita varastoon pitäisi ottaa. Asiakaskumppanuus ja ketterä asiakaspalvelu ovat lähtökohtia, kun räätälöimme palvelujamme”, Aaltonen sanoo.

Titanium Gateway

Kolme palvelumuotoa

Titanium Gatewayllä on tarjolla kolme palvelumuotoa, joista tärkein on Varastomateriaali & Palvelukeskus. Yrityksen Ruotsin varastot ovat Pohjois-Euroopan suurimpia alan keskuksia, joista tuotteita toimitetaan tilaajapohjalta. Varastosta löytyvät kaikki keskeiset laadut tanko- ja levytuotteina, ja ne myös sahataan tai leikataan haluttaessa asiakkaan toivomaan mittaan. Palvelulupaus toimituksille on 24 tuntia.

”Toinen palvelumuotomme on hankinta- ja välityspalvelut muun muassa erikoisseosten alueella, eli etsimme sopimuksesta asiakkaillemme maailmalta heidän tarvitsemiaan alan tuotteita.”

Kolmas ja kasvava palvelu on sopimusvarastopalvelu.

”Pidämme varastossamme asiakkaidemme tarvitsemia kriittisiä materiaaleja nopeana kotiinkutsupalveluna”, Aaltonen kertoo.

Lisätietoja: titanium-gateway.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »