mainos_1048

Hitsaus
Materiaalinkäsittely
Työstökoneet

Nekopa vahvistaa JPS Avarti-Met Oy:n osaamista

artikkelikuva: Nekopa vahvistaa JPS Avarti-Met Oy:n osaamista

JPS Avarti-Met Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Nekopa Oy:n konepajatoiminnan. Tammikuussa tehty kauppa koskee Nekopa toiminimeä ja liiketoimintaa. Kauppa lisää ostajan asiakaskuntaa ja ammattitaitoa.

JPS Avarti-Met Oy on Pirkkalassa toimiva alihankintakonepaja, joka on erikoistunut aarporaus- ja työstökeskustöihin. Työstökeskuksilla pystytään sekä vaaka- että pystykaraisiin töihin. Materiaaleina käytetään niin kirkasta kuin mustaakin terästä.

Vuonna 2007 perustetun konepajan asiakaskunta koostuu pien- ja suuryrityksistä. Yksittäiskappaleita ja kokonaistoimituksia valmistetaan ohutlevykone-, paperi-, hitsausautomaatiolaite- ja kaivosteollisuuteen.

Tarkkuutta ja hitsausta

Nekopan toiminta jatkuu Turengissa. Sen erikoisalaa ovat työstökeskustyöt, sorvaus, aarporaus ja hitsaus. Materiaaleina on perusteräksen lisäksi muun muassa haponkestävää terästä, alumiinia, pronssia ja muovia.

”Nekopan kappaleet ovat pienempiä ja tarkempia. Siellä tehdään myös levytöitä. Tilaukset toimitetaan asiakkaille pintakäsiteltyinä ja sovittuina kokonaisuuksina”, kuvailee Juha Salminen, JPS Avarti-Met Oy:n toimitusjohtaja.

Nekopa-konepajalla käytetään ISO 9002 – toimintamallia, jota ei ole sertifioitu.

Erityisesti Salminen nostaa esiin myös Nekopan MIG ja TIG-hitsauksen. Perusteräksen lisäksi Turengissa hitsataan kirkkaita teräksiä ja alumiinia.

Nekopan juuret ovat vuodessa 1978. Sen asiakaskuntaan kuuluu ajoneuvo-, betoni-, elintarvike-, nostin-, paperikone- ja sahakoneteollisuutta.

Kehitystä ja osaamista

Kasvu, kehitys ja osaaminen ovat JPS Avarti-Met Oy:n toimitusjohtaja Juha Salmisen keskeisiä tavoitteita tehdyssä liiketoimintakaupassa. Keskiraskaiden koneistusten lisäksi henkilöstön ammattitaito ja kokemus kattaa nyt myös hienomekaniikkaa ja hitsausta.

Yrityksellä on nyt yhteensä kymmenen ammattilaista Pirkkalassa ja Turengissa.

Lisätietoja: jpsavartimet.fi

JPS Avarti-Met Oy

CTA

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »