mainos_1048

Robotiikka ja automaatio
Teollisuuden internet

Heidenhain TNC7-tuoteperhe täydentyi uusilla versioilla

artikkelikuva: Heidenhain TNC7-tuoteperhe täydentyi uusilla versioilla

Pari vuotta sitten HEIDENHAIN aloitti TNC7-ohjauksen myötä uuden luvun koneistuksessa. Tämä ohjaus tukee käyttäjää suunnittelusta valmiiseen kappaleeseen, yksittäiskappaleista sarjatuotantoon ja yksinkertaisesta urasta monimutkaisiin muotoihin.

Sen uraauurtavan ohjausalustan avulla koneenvalmistaja voi mukauttaa käyttöliittymän omiin koneisiinsa, ja samalla se tarjoaa kehityspotentiaalin entistä laajemmalle toiminnallisuudelle.

Käyttäjille TNC7 tarjoaa ennennäkemättömän käyttökokemuksen ja tuo uusia mahdollisuuksia. Helpon ja intuitiivisen käytön lisäksi käyttäjää auttaa koneistettavan osan virtuaalinen simulaatio. TNC7 hyödyntää myös uusia koneistusstrategioita ja tehokkaita toimintoja luotettavuuden ja optimoinnin takaamiseksi.

Tämä uusi CNC-ohjauksen taso tehostaa päivittäistä työtä yhdistämällä tutut Klartext-toiminnot uusiin ominaisuuksiin kuten graafiseen ohjelmointiin. Lyhyesti sanottuna TNC7 tehostaa jokapäiväistä työtä koneella.

Alkuperäisellä 24-tuumaisella näytöllä varustetun TNC7:n lisäksi on saatavana nyt myös versiot sekä 19- että 16-tuumaisella näytöllä. 24- ja 19-tuumaiset ovat täysiverisiä TNC7- ohjauksia mutta 16-tuumaisella näytöllä oleva on TNC7 basic, joka jatkaa menestyksekkään TNC 620 -ohjauksen seuraajana. Se ja ’isoveljensä’ TNC 640 kuitenkin säilyvät tuotantoohjelmassa toistaiseksi.

Viime syksynä EMO-show’ssa oli esillä useita työstökoneita TNC7-ohjauksella. Kun olet harkitsemassa uuden koneen hankintaa tuotannon tehostamiseksi, pidä toki TNC7 mielessä. Kysy konekauppiaaltasi tai HEIDENHAINin Suomen-toimistolta lisää.

Lisätietoja:www.heidenhain.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »