mainos_1048

Hitsaus
Materiaalinkäsittely
Robotiikka ja automaatio

Rensin uusi G-WEIKE hitsaus/puhdistus/leikkaus 3-in-1 ilmajäähdytetty käsilaser

artikkelikuva: Rensin uusi G-WEIKE hitsaus/puhdistus/leikkaus 3-in-1 ilmajäähdytetty käsilaser

LCW1500A, ilmajäähdytteinen hitsaus, leikkaus ja puhdistus handheld all-in-one kone.

G-WEIKE uuden sukupolven aikaisempaa paljon kompaktimpi 3-in-1 malli yhdistää samaan koneeseen laserhitsauksen, laserleikkauksen ja laserpuhdistuksen. Pienikokoisempi ilmajäähdytetty laite on ympäristöystävällinen ja vähemmän huoltoa vaativa ja vain 55 kg painavana helppo siirrellä.

Uuden LCW1500A mallin edut ovat liikkuvuus, yhteensopivuus, monipuolisuus ja kykeneväisyys eri toimintoihin. Valovirralla toimiva kone vie 4800 W sähköä ja koko on ison PC:n luokkaa ja paino on vain 55 kg, siis pieni ja kevyt.

LCW1500A on varustettu erityisillä hitsaus- ja leikkaussuuttimilla. Laserpäänä on Au3tech Laser digipää, jolla voi leikata, hitsata, puhdistaa ja jossa on oma diginäyttönsä ja on-line säätimet.

Laitteessa on älykäs langansyöttöjärjestelmä, 22 ryhmää esivalmistettuja parametreja ja 9 ryhmää räätälöityjä parametreja järjestelmässä, jotka voidaan määrittää milloin tahansa. Systeemi on älykäs langansyöttöjärjestelmä, joka voi toteuttaa off-light langansyötön ja off-light takaisin syötön langalle langan ollessa tarttumaton lanka.

Rensi Finland Oy
Fairino kobotti perhe.

Kobotti ja LCW1500A

Rensi on menestyksekkäästi kytkenyt G-Weike käsilaserhitsaus laitteita myymiinsä Fairno kobotteihin tekemään sisä- ja ulkopienahitsausta. Uutuutena Rensi on myöskin toimittanut kobotin kansaa laserlaitetta aukottamaan metallisia ohjauskaappeja. Fairino kobotin käyttäminen yhdessä G-Weike käsilaserleikkaus laitteen kassa on erittäin taloudellinen ja 10kg kobotti on erittäin ulottuva ylettyen normaalien ohjauskaappien eri puolilla. Paikoitustarkkuus kobotilla on riittävä ja parempi kuin käsisahauksessa tai käsin porauksissa.

Rensi toimittaa luonnollisesti myös hitsauspöydät ja suojaratkaisut laserkäyttöön sekä antaa ohjeistuksen tuvallisuuteen ja vaadittaviin tarvittaviin toimenpiteisiin (CE).

Lisätietoja:
www.rensi.fi
info@rensi.fi
09 879 22 66

CTA

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »