mainos_1048

Robotiikka ja automaatio
Työkalut ja tarvikkeet

Konepaja ja digisovellukset

artikkelikuva: Konepaja ja digisovellukset

Konepajateollisuudessa kansainvälinen kilpailu kiristyy. Digitalisaatio on päässyt vauhtiin ja uudenlaiset toimintamallit, palvelut ja internetiin kytketyt koneet haastavat toimintamalleja.

Yrityksille ei riitä, että osaa oman alansa teknisen puolen vaan henkilöstön tietotaito ja viihtyvyys työssä on elinehto toiminnalle. Seco Tools tarjoaa asiakkailleen, ei ainoastaan lastuavia työkaluja ja kääntöteriä, vaan myös korkealaatuista teknistä neuvontaa, koulutusta ja palveluja.

Esimerkiksi rutiininomaiset työkalutilaukset on mahdollista automatisoida ja vapauttaa aika tuottavampaan toimintaan. AC300 varastoautomaatissa vakiona on 560 tuotteiden tilantarpeen mukaan muunneltavaa varastopaikkaa. Suurin hyöty on kuitenkin käyttöliittymä, joka oikeastaan on konepajan työkalujen seurantaohjelmisto.

Seco Tools Oy

Konepajaympäristöön suunnitellun ohjelmiston avulla voi seurata missä esimerkiksi kallis erikoistyökalu on. Työkalut varaosineen löytyvät nopeasti ja ennen kaikkea, oikeat varaosat.

Digitalisoitu varastonhallinta tarjoaa reaaliaikaisen työkaluseurannan konepajan tuotantoaikataulun yhteydessä. ‌Tulevien töiden kokonaiskuvan ansiosta varasto pysyy vähäisenä, koska tiedetään mitä tilata ja milloin.

Erikoistyökaluilla konepaja voi saavuttaa kilpailuetua. Seco Tools Oy:n menetelmäasiantuntija Romet Võsokovski sekä tekniset myyjämme tarjoakvat strategista tukea, kun vakiotyökalut eivät pysty vastaamaan tuotantohaasteisiin. Erikoistyökalut yhdistettynä CAM-palveluumme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja mahdollistaa työkuormitusen tasaamisen.

Seco Tools Oy

Seco on aktiivisesti kehittänyt kotisivujaan teknisen tuotetiedon hyödyntämiseksi asiakkaille. Kotisivuilta voi hakea työkalut ja rakentaa itselleen sopivan pidin- työkaluyhdistelmän. Sen voi viedä 3D-mallina suoraan CAM ohjelmistoon. My Pages tunnuksilla lisää hyödyllisiä sovellutuksia, esim. Suggest-työkalujen ja työstöarvojen optimointia.

Lisätietoja: www.secotools.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »