mainos_1048

Hitsaus

JASIC ja Weldtec Oy lanseeraavat yhteistyön

artikkelikuva: JASIC ja Weldtec Oy lanseeraavat yhteistyön

Vuonna 2005 perustettu Shenzhen JASIC Technology Ltd., Co on yksi kansainvälisesti merkittävistä hitsausteknologiayhtiöistä. Yhtiön osakkeet on listattu Shenzhenin pörssissä. Yhtiön tuotteita ja palveluita myydään yli 80 maassa ja sillä on useita toimipisteitä Kiinassa, sekä Italiassa (tuotekehitys) ja Yhdysvalloissa. Osana Euroopan markkinastrategiaa, yhtiö on erittäin tyytyväinen julkistaessaan yhteistyön Suomessa vahvan paikallisen kumppanin Weldtec Oy:n kanssa.

JASIC:n pääjohtaja Mr. PAN Lei: “Me tiedämme, että Suomi on yksi Euroopan teknisesti edistyksellisimmistä markkinoista ja JASIC on erittäin tyytyväinen voidessaan lanseerata yhteistyön vahvan paikallisen kumppanin, Weldtec Oy:n kanssa. Tiedämme, että menestys Suomessa edellyttää parasta teknologiaa ja selkeää lisäarvoa asiakkaille ja me olemme valmiit vastaamaan haasteeseen.”

“Vuonna 1992 perustetulla Weldtec Oy:lla on pääkaupunkiseudulla vankka markkina-asema ja pitkäaikaiset toimittajasuhteet. Vuosien varrella olemme tarjonneet asiakkaillamme viimeisintä teknologiaa ja parasta laatua. Maailma muuttuu nopeasti ja viimeisimmän strategiapäivityksemme yhteydessä tunnistimme mahdollisuuden laajentaa pääkaupunkiseudun menestyksemme maanlaajuiseen jakelijaverkostoon. Yhteistyö JASIC:in kanssa tarjoaa mahdollisuuden todellisen lisäarvon tuottamiseen viimeisimpien teknologioiden avulla, mukaan lukien laserhitsaus”, toteaa Weldtec Oy Hallituksen puheenjohtaja Harri Björklund.

“Nuorekas ja dynaaminen tiimimme on ylpeä ja valmis saadessaan ottaa tämän haasteen vastaan ja vakuuttunut siitä, että tulemme tarjoamaan markkinoiden parasta vastinetta rahoille. Ensimmäiset käyttäjäkokemukset ovat ylittäneet odotuksemme erityisesti helppokäyttöisyyden ja käyttöliittymän osalta”, sanoo Weldtec Oy:n toimitusjohtaja Eva Jernberg.

Lisätietoja:

Weldtec Oy
Harri Björklund
harri@weldtec.fi

JASIC Technology Ltd., Co
Anssi Rantasalo
rantasaloanssi@gmail.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »