mainos_1048

Logistiikka (sisälogistiikka)

Huippulaatuiset varastokalusteet ja ammattitaitoinen asennus Naakan Asennuspalvelusta

artikkelikuva: Huippulaatuiset varastokalusteet ja ammattitaitoinen asennus Naakan Asennuspalvelusta

Toimiva varasto on elintärkeä asia liiketoiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden kannalta. Naakan Asennuspalvelu on Suomen johtava varastoratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja kaikenkokoisiin varastoihin ympäri maan yli 30 vuoden kokemuksella

Jokainen varasto on erilainen, ja sen vuoksi tarvitaan yksilöllisiä ratkaisuja. Naakan Asennuspalvelun asiantunteva tiimi auttaa suunnittelemaan ihanteellisen varastoratkaisun, jossa jokainen neliösentti saadaan hyödynnettyä tehokkaasti. Olipa kyseessä uusi varasto tai nykyisen tilan päivitys, tarjoamme laadukkaat, yrityksen tarpeita vastaavat kuormalavahyllyt ja muut varastokalusteet.

eLuotsi Finland Oy

Uudet ja käytetyt varastokalusteet

Valikoimastamme löytyvät sekä uudet että käytetyt varastokalusteet. Meiltä saat esimerkiksi trukkihyllyt, pientavarahyllyt ja välitasot toimivaan ja turvalliseen varastointiin. Käytetyt varastokalusteet on tarkastettu huolellisesti, joten voit luottaa myös niiden laatuun. Kun valitset käytetyt kalusteet, teet ekologisen valinnan.

Avaimet käteen -ratkaisu

Naakan Asennuspalvelu tarjoaa kattavat varastokalusteiden suunnittelu- ja asennuspalvelut. Voit jättää koko varastokokonaisuuden toteutuksen huoleksemme, jolloin hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella. Vastaamme kaikesta aina suunnittelusta asennukseen saakka. Tarvittaessa teemme myös varastokalusteiden korjauksia, ja voimme tehdä tarjouksen tarpeettomaksi jääneistä käytetyistä varastokalusteista.

Kun haluat tehdä yrityksesi varastosta tehokkaan ja turvallisen, Naakan Asennuspalvelu on luotettava valinta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan täydellisesti tarpeisiisi sopiva varastoratkaisu.

www.naakanasennuspalvelu.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »