mainos_1048

Materiaalinkäsittely

Valtimo Components Oyj - Sähkökemiallisen pinnoituksen, sorvauksen ja koneistuksen sekä kokoonpanon huippuosaaja

artikkelikuva: Valtimo Components Oyj - Sähkökemiallisen pinnoituksen, sorvauksen ja koneistuksen sekä kokoonpanon huippuosaaja

Valtimo Components Oyj on huipputeknologiaa valmistavien yritysten luotettava kumppani Pohjois-Karjalan pohjoisimmassa taajamassa, Valtimolla. Omia tuotteitamme ovat mm. radiotaajuussuodattimet, joita käytetään eri puolilla maailmaa ostoskeskuksissa, junissa ja metroissa pitämään puhelut erillään toisistaan.

Valtimo Components Oyj on vuodesta 1999 lähtien tarjonnut asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hienomekaanisten sorvattujen, koneistettujen ja pinnoitettujen tuotteiden valmistusta ja kokoonpanoa suomalaisena laatutyönä.

Valtimo Components on luotettava kumppani, jonka kanssa tuotteen toteutuksen suunnittelu lähtee pääasiallisesti asiakkaan tuotesuunnittelijan työpöydältä. Näin varmistetaan yhteistyössä se, että tuotteesta ja sen elinkaaresta tulee teknisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävä.

Pohjois-Karjalan ainutlaatuisen ja kauniin luonnon säilyminen huomioidaan päivittäisten toimenpiteiden kautta. Keväällä 2021 siirryimme käyttämään sertifioitua tuulisähköä. Teollamme vähennämme maapallon CO2 päästöjä 60 000 kg:lla vuodessa. Teemme töitä energiatehokkuuden eteen kaikissa toiminnossamme sisäisten toimintojen, sekä innovaatioiden kautta, ja omalta osalta olemme mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta.

Valtimo Components Oyj

Kierrätämme kaiken tuotannossa syntyvän metallijätteen. Pinnoituksessa käytettävien pinnoitusaltaiden vesi puhdistetaan omassa vedenpuhdistamossamme. Hyödynnämme digitaalisia ratkaisuja ja minimoimme toiminnassamme syntyvän paperijätteen. Valtimo Componentsilla suositaan kaikissa toiminnoissa digitaalista teknologiaa, jolla vältetään ylimääräisen paperijätteen syntyminen.

PALVELUT

PINNOITUS

Teemme rumpu- ja ripustuspinnoituslinjastoilla teräksen, alumiinin, messingin, kuparin ja ruostumattoman teräksen pinnoitusta sekä alumiinin anodisointia ja passivointia. Passivointia teemme myös messingille ja kuparille. Pinnoitukset tehdään kemiallisesti tai sähkökemiallisesti. Hopeointi, kultaus sekä musta- ja kiiltonikkelipinnoitus ovat keskeisiä palvelujamme.

Valtimo Components Oyj

CNC-KONEISTUS, JYRSINTÄ JA SORVAUS

Teemme CNC-koneistusta, jyrsintää sekä sorvausta asiakkaan määrittämien vaatimusten mukaisesti. Uudet pystykaraiset työstökeskukset ja sorvit ylläpitävät toimintamme tehoa, tarkkuutta, nopeutta ja luotettavuutta. Konekantamme uusiutumisen kautta vastaamme mm. medikaalisektorin, lukitusteollisuuden, military-sektorin, hydrauliikkateollisuuden, optiikkateollisuuden sekä elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. Koneistuksessa käytettäviä materiaaleja ovat messinki, kupari, muovi, alumiini ja työkaluteräs sekä ruostumaton teräs.

Valtimo Components Oyj

KOKOONPANO

Koulutettu henkilökuntamme on erikoistunut vaativiin kokoonpanotöihin elektroniikan ja metalliteollisuuden aloilla. Kokoonpano tehdään avaimet käteen -periaatteella tai asiakasyrityksen henkilöstöä täydentäen. Usein valmistamme merkittävän osan kokoonpanojen tarvitsemista komponenteista itse. Valmistamme myös itse koottavien laitteiden osia.

Teemme kokoonpanotyötä koesarjoihin sekä pitkäaikaisena sopimustuotantona. Meillä on luottamuksellisuussopimukset kaikkien asiakkaidemme kanssa, ja toteutamme toiminnan luottamuksella asiakkaan omaa liiketoimintaa kunnioittaen.

Usein valmistamme myös kokoonpantavien kokonaisuuksien komponentit, jolloin tuotteen kokonaisvaltainen toimitusvarmuus ja laatu on hallinnassamme.

Valtimo Components Oyj

Tuotteiden kokoonpano tapahtuu aina asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti ja ISO 9001:2015 Bureau Veritas -laatujärjestelmää noudattaen. Laadunvalvonnassamme käytämme mm. koordinaattimittakonetta, sekä röntgen-pinnanpaksuusmittaria.

Lisätietoja: valtimo.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »