mainos_1011

Investoinnit & raaka-aineet

Unohda monen lainan kaaos – lainojen yhdistäminen tuo selviä säästöjä

artikkelikuva: Unohda monen lainan kaaos – lainojen yhdistäminen tuo selviä säästöjä

Taloushaasteet ovat tuttuja monille meistä. Eri lainojen maksut, eräpäivät ja vaihtelevat korot saattavat tehdä velkojen maksusta hankalan sekamelskan. Onneksi sinulla on mahdollisuus helpottaa taloudellista kaaosta ja tehdä rahatilanteestasi selkeämpi. Tämä onnistuu yhdistelylainan avulla.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudellista tilannetta ja voi tuoda paljon säästöjä. Yhdistelylainalla voit saada taloutesi parempaan hallintaan. Käytännössä yhdistelylaina toimii niin, että otat uuden lainan, jolla maksat kaikki pienet korkeakorkoiset lainat pois. Näin sinulle jää ainoastaan yksi kilpailutettu laina ja yksi selkeä maksusuunnitelma.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

 • Vain yksi maksuerä kuukaudessa
  Lainojen yhdistämisen ansiosta sinun ei enää tarvitse maksaa useita lyhennyksiä eri päivinä joka kuukausi. Sinulle jää vain yksi kuukausittainen maksuerä. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja pienentää unohdusten riskiä.
 • Pienempi korko
  Yleensä isompien lainojen korot ovat alhaisemmat kuin pienten lainojen korot. Siksi yksi isompi yhdistelylaina tulee usein halvemmaksi kuin monta pientä lainaa.
 • Vain yhden lainan kulut
  Kun yhdistät lainasi, sinun tarvitsee maksaa jatkossa vain yhden lainan kuluja. Yksittäisen lainan kulut eivät välttämättä ole kovin suuret, mutta kun lainoja on useita, voi kuluistakin kertyä vuosittain paljon maksettavaa. Pääset ylimääräisistä kuluista eroon helposti yhdistelylainalla.
 • Uusi takaisinmaksuaikataulu
  Uutta lainaa hakiessasi saat samalla neuvoteltua takaisinmaksuaikataulun uusiksi. Usein yhdistelylainassa on pitempi takaisinmaksuaika, jotta kuukausierää saadaan pienemmäksi. Jos kuitenkin haluat ja pystyt, voit tietysti ottaa lyhyemmän laina-ajan, jotta pääset nopeammin velattomaksi.

Näin lainojen yhdistäminen toimii käytännössä

1. Ota selvää lainojesi määristä, koroista ja kuukausieristä. Laske nykyisten lainojen summat yhteen.

2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin lainavertailussa. Sivuston kautta voit saada lainatarjouksia kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

3. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti.

4. Jos tarjousten joukosta löytyy sopiva vaihtoehto, hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksillasi. Saat rahat tilillesi yleensä jo yhden työpäivän kuluessa.

5. Maksa kaikki muut lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi kilpailutettu yhdistelylaina.

Kilpailuta yhdistelylaina Nordic Bankin lainavertailussa

Kun harkitset lainojen yhdistämistä ja haluat löytää parhaan lainatarjouksen, Nordic Bank on apunasi. Nordic Bank tarjoaa helpon ja ilmaisen palvelun, jossa voit kilpailuttaa yhdistelylainan useiden eri rahoituslaitosten kesken.

Kilpailuttaminen on fiksu tapa, jolla varmistat, että saat edullisen ja tarpeisiisi sopivan yhdistelylainan. Lainavertailusivuston käyttäminen säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää hakemusta erikseen jokaisen lainantarjoajan nettisivuilla. Hakemuksen tekeminen ei velvoita ottamaan lainaa.

Voit lukea lisää Nordic Bankin lainaratkaisuista Nordic Bankin nettisivuilta tai tiedotearkistosta.

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli

mainos_1030Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »