mainos_1011

Hitsaus
Investoinnit & raaka-aineet
Kunnossapito
Lastuavat työkalut
Logistiikka
Materiaalinkäsittely
Mittaus
Palveluliiketoiminta
Pintakäsittely
Rekrytointi ja koulutus
Robotiikka ja automaatio
Savu- ja pölynkäsittely
Teollisuuden internet
Teollisuusvalaistus
Tuotanto- ja työympäristö
Työ- ja koneturvallisuus
Työkalut ja tarvikkeet
Työstökoneet

Alihankinta 2023 – Globally Local

artikkelikuva: Alihankinta 2023 – Globally Local

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma ja Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään 26.–28. syyskuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 35-vuotista taivaltaan juhlivan tapahtuman teemana on ajankohtainen Globally Local, näkökulminaan World Domesticated, Unifying Industry sekä Technically Humane.

”Ihmisillä on vahvistunut halu kohdata ja nähdä toisiaan. Pandemian jälkeen tapahtui tietynlainen murros, ja uskon sen näkyvän edelleen 35-vuotisjuhlavuoden Alihankinta-tapahtumassa. Ihmiset haluavat tulla paikan päälle tapahtumaan juttelemaan ja tapaamaan toisiaan. Asiakkaamme ovat todenneet, että messuilla saa poimittua kävijävirrasta uusia asiakkaita, joita ei niinkään näe omassa firmassa järjestetyissä tapahtumissa”, projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista toteaa.

TAMPEREEN MESSUT OY
”Tervetuloa juhlimaan 35-vuotiasta Alihankintaa syyskuussa”, toivottaa projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Alihankinta 2023 esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia globaalissa todellisuudessa. Alihankinta tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinnassa koetaan ja luodaan tulevaisuuteen katsovaa teollisuutta.

Paikallinen osaaminen tuo kansainvälisen tuotannon kotimaahan

Paikallinen osaaminen ja kansainvälinen tuotanto kotimaassa ovat arvostetussa avainroolissa myös globaalissa kaupankäynnissä.

”Globally Local -teeman tausta-ajatus on se, että tällä hetkellä esimerkiksi Aasiasta tuodaan tuotantoa takaisin Eurooppaan ja Suomeen. Tuotannon palautuminen Suomeen on vankka trendi, joka nousee laadun, saatavuuden, kustannustehokkuuden, tuotekehityksen, työvoiman ja vastuullisuuden sekä tuotannon jatkuvuuden näkökulmista. Poikkeusaikojen oloissa toimitusvarmuus puhuttaa. Samoin viennin merkitys korostuu ja Suomen talous on riippuvainen viennistä. Tuomme näitä tarinoita esille messuilla”, Siurola sanoo

GLO-Village-oheistapahtuma

Tapahtumauutuutena B-halliin rakentuu GLO Village, jossa kohtaavat kansainvälisesti operoivat ja paikallisesti toimivat yritykset.

”Ihmiset haluavat tulla paikan päälle tapahtumaan juttelemaan ja tapaamaan toisiaan.

TAMPEREEN MESSUT OY

Kumppaniyritykset

Patria on vuoden 2023 Alihankinta-kumppaniyritys.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan elinkaaren tukipalvelujen, teknologiaratkaisujen sekä lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa asiakkailleen operatiivisen suorituskyvyn, kaluston käytettävyyden ja valittujen tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita sekä jatkuvaa kehittämistä.

Tapahtumaan kutsutaan mukaan kolme teemakummia, joiden kanssa paneudutaan teollisuuden paikalliseen tuotantoon ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Teemakummeja ovat:

  • Lari Nurmi, Innolink Staff Henkilöstöpalveluiden toinen perustaja ja liiketoimintajohtaja
  • Reijo Kangas, johtaja, Business Finland
  • Manu Skyttä, Executive Vice President, Operations, Patria

Alihankinnan Hall of Fameen nostetaan kaksitoista yritystä, jotka ovat olleet teollisuuden ykkösmessutapahtumassa mukana aina perustamisvuodesta lähtien.

Hall of Fame on ollut jo useita vuosia olemassa. Tänä vuonna Hall of Flame nostaa alusta saakka mukana olleita yrityksiä vielä erikseen esille, juhlavuoden kunniaksi.

Tulevaisuuden tekijöiden torstai jatkuu tänäkin vuonna. Se on suunnattu alan opiskelijoille ja alasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Rekisteröidy kävijäksi täällä!

Lisätietoja: www.alihankinta.fi

Teksti: Jari Peltoranta
Kuvat: Jyri Kivimäki

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli

mainos_1030Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »