mainos_1048

Lastuavat työkalut

Haastaville materiaaleille

artikkelikuva: Haastaville materiaaleille

Yksi monipuolinen Seco High Feed SP suuren syötön jyrsin parantaa lastuvirtaa ramppauksessa, taso- ja taskujyrsinnässä sekä aksiaalityöstössä ISO P-, M- ja S-materiaaleissa. Lisäksi, että pienennät työkaluvarastoa, vältät virheellisen teränvaihdon, joka voi aiheuttaa odottamattomia koneseisokkeja ja susikappaleita.

Vaikeuttavatko sitkeät materiaalit koneistusta?

Haastavat materiaalit, kovat teräkset, ruostumattomat teräkset, superseokset ja titaani, ovat haastavia työstää. Mahdollinen irtosärmä ja lovikuluma voivat aiheuttaa terärikon ja koneseisokin ja kustannusnousun. Testaa haastavia materiaaleja Seco High Feed SP suuren syötön jyrsimellä, jolla koneistus on tehokasta ISO P-, M- ja S-materiaaleissa. Suurempi lastuvirta ja pidempi terän käyttöikä.

Haasteesi:

Ennenaikaisesti kuluneet ja rikkoutuneet kääntöterät lisäävät kustannuksia jyrsittäessä haastavia materiaaleja, kuten teräksiä, ruostumattomia teräksiä, superseoksia ja titaania.

Secon ratkaisu:

Erikoisgeometrioiden, terälaatujen sekä optimoidun asetuskulman yhdistelmän ansiosta Seco High Feed SP:n lastuvirta on suurempi ja pidempi teränkesto ennakoitavissa jyrsittäessä ISO P-, M- ja S-materiaaleja, mikä takaa poikkeuksellisen hinta/suorituskyvyn.

Seco Tools Oy

Ei työkalunvaihtoa suuren syötön jyrsintää varten

Olipa kyseessä kopiojyrsintä, ramppaus, taskujyrsintä, tasojyrsintä tai upotus, pidä sama työkalu karassasi kaikissa jyrsintästrategioissasi Seco High Feed SP:n avulla. Tämä erittäin monipuolinen jyrsinsovellus ei ainoastaan sovellu kaikkeen jyrsintään, vaan se myös optimoi lastuvirran koville ISO P-, M- ja S-materiaalille.

Haasteesi:

Erilaiset jyrsintäsovellukset, erityisesti sitkeissä materiaaleissa, vaativat jyrsimen vaihtoa optimaalisen työstötapahtuman saavuttamiseksi.

Secon ratkaisu:

Yksi High Feed SP suuren syötön jyrsin optimoi kaikki sovellukset, kopiojyrsintä, ramppaus, taskujyrsintä, tasojyrsintä tai upotus ja tarjoaa huippusuorituskyvyn vaikeissa koneistuksissa ISO P-, M- ja S-materiaaleissa.

Lisätietoja: www.secotools.com ja www.secotools.com/milling

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »