mainos_998

Savu- ja pölynkäsittely

Öljysumut pois suoraan työstökoneesta

artikkelikuva: Öljysumut pois suoraan työstökoneesta

Työympäristön ilmanpuhtauden erikoisasiantuntija Ourex on laajalti tunnettu hitsauksen savukaasujen kohdepoistojärjestelmistään. Lisäksi yritykseltä löytyy konekohtaisia ja keskitettyjä öljysumunpoistoratkaisuja, ja he ovat jo parin vuoden ajan tuoneet maahan suoraan koneistuskeskuksiin kytkettäviä OUPC-öljysumunerottimia. Kompakti ja tilaa säästävä ratkaisu estää työstössä syntyvän öljysumun leviämisen työympäristöön, mikä parantaa työterveyttä ja -turvallisuutta sekä säästää puhdistus- ja ylläpitokustannuksissa.

Ourex
OUPC 500 -1010 öljysumunerotin on kompakti monivaiheinen suodatin jäähdytysvoiteluaineille – asennettavaksi suoraan koneeseen. Erotus öljysumulle, emulsiosumulle ja pienille määrille voiteluaineita ja öljysavua.

”Meillä on hyvin konekohtaiseen suodatukseen soveltuvia malleja, ja pystymme tarjoamaan kokonaisjärjestelmän mitoitettuna ja tarvittaessa asennettuna kaikkine tarvittavine automaatiokomponentteineen. Autamme veloituksetta asiakasta järjestelmän mitoituksen laskemisessa ja parhaan sekä kustannustehokkaimman vaihtoehdon valitsemisessa. Meillä on myös nopeat toimitusajat ja melkein jokaista mallia löytyy varastotoimitukseenkin”, Ourex Oy:n tekninen myyjä Mikko Rajala kertoo.

Ourex voi toteuttaa asiakkaille myös laajemman keskitetyn suodatusjärjestelmän, joka voi olla kustannustehokkaampi ratkaisu usealle koneelle toteutettuna. Molemmista ratkaisuista on jatkuvasti kova kysyntä ja ratkaisu on aina tapauskohtainen.

Katso videolta, miten hitsausletkusto toimii hitsaus- ja savukaasuille!

CTA

Energiatehokuutta suodatetun ilman kierrätyksellä

”Meiltä löytyy malli omalla poistopuhaltimella ja hepa-suodattimella, jolloin suodatettu ilma voidaan tietyissä tapauksissa palauttaa takaisin hallitilaan ja saada näin energiatehokkuutta lisää kylmään vuodenaikaan. Meillä on myös niin sanottuja kesäpeltiratkaisuja, eli erilaisilla automaatiojärjestelmillä voidaan lämmin poistoilma ohjata ulos kesällä ja pienentää näin hallin lämpökuormaa. Talvella suodatettu lämmin ilma ohjataan takaisin hallitilaan peltejä säätämällä. Yhdellä öljysumunerottimella syntyy puhdistettua ilmaa jopa 1 000 m3 tunnissa, eli puhutaan merkittävistä ilmamääristä ja kustannussäästöistä”, Rajala toteaa.

Suodattimien tarvitsema lepoaika on pyritty saamaan mahdollisimman lyhyeksi, mikä maksimoi koneen tehokkaan käyttöajan.

Lisätietoja: www.ourex.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »